Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ponoči kaj sodeluje? Moj spi..sam obrne se, če pa Zoja začne jokat pa reče: ma kaj mata spet...zjutraj pa pojamra da je ful zaspan,..a ja, od koga že
Običajno vse prespi. Kdaj pa kdaj ga zbudim, ko že res ne morem več vstat, ponavad pa prej jaz vstanem, pomirim otroka (Evo ali Jaša) in se vležem nazaj, kot pa se on šele zbudi. On že tako zgodaj vstaja in pozna hodi domov, non stop sedi za računalnikom in dela, naj se vsaj naspi. Jaz bom že.
joj se spočinem poleg moje žanike
, ko vidim, da je Jošt nemiren in mu grem nos pucat. Ko res vidim, da se matra z dihanjem. Ja halo. pol mu pa zutrej povem, da me je ponoči napiz.... pa nič ne ve.
Pa še zbudit ga moram zutrej, pa spet pop
? Patronažna mi je ravno rekla, da je slezov za suh in dražeč kašelj, za izkašljevanje pa se ni spomnila, kako se mu reče.
Pa tud še na mnogo drugih stvari ima alergijo, tko da naslednji teden začnemo s terapijami... Sam naša sončica je tak dobrovoljček, da vem da bo vse vredu...