sayuri
|
Jao babe. Kaj je bil spet zaen kreg pr hiši . Ma vidim, da ste zakopale potem bojno sekiro. Sem nekako preletela vse za nazaj in vidim, da nisem nič veliko zamudila . Glede GH se ni treba kregat. Čez 4 leta bo itak spet vse drugače. JAz vidim, kakšna je razlika sedaj v 4 letih....ko je bil Filip dojenček in sedaj, ko sta L&Z. In pri Filipu sem jaz tud kakšno orng kozlarijo naredila pri uvajanju GH, pa je fant vse prenesel NAjboljša je bla tista, ko sem mu dala surov korenčkov sok za pit GA je tko predriskalo, da mi je blo takoj jasno, da to pa neki ni ok . Samo roko na srce...če se ustavimo pri teh malinah, o katerih je tatly spraševala. Čeprav piše, da pri 4 mesecih že lahko...jaz bi vas tud vprašala, kaj ve mislite. Tile proizvajalci kašic po moje tud včasih kam pihnejo, no? Isto sem zadnjič debelo gledala v bio pirine kašice, ki so od 4 meseca naprej, a vsebujejo gluten. MAh..predno bomo vse pogruntale in preštudirale, bojo naši knedli že hodili. Mi smo bili tud vsi nekam bolni čez praznike, ampak smo preživeli. Zdaj smo ok. Nič novega drugače.... Moja dieta je na psu. Pes pa bog ve kje Nisem imela nobene motivacije. Neki sem se matrala, pa čist popustila. Tko, da jaz zares štartam v ponedeljek . Se moram tud malo psihično pripravit, ker že vnaprej vem, da se bom prenajedla zelenjave . Saj jo mam rada, samo nekatere stvari pri tej dieti pogrešam....recimo makarone z MESOM . Grešila bom vsakodnevno s kavo z mlekom. To že zdaj povem. Vilika,jaaaa, v ponedeljek začnemo plavat. Ob 17h PA čestitke vsem za nazaj za RDje in obmesečnice. In res luštne slikce se lepile, ki popestrijo strani in polepšajo poste Midva s Filipom greva v gledališče Petra Klepca gledat. pa pa
< Sporočilo je popravil sayuri -- 10.1.2009 13:55:42 >
|