tana7
|
ja...hrana brez soli ena, se mi zdi da SS, je napisala, da ji gre na bruhanje saj jaz bi tudi še pred časom rekla, da je za bruhat ampak če daš res dobro zelenjavo kuhat (mi imamo nekaj domače, nekaj pa kupljene bio in se to kar pozna pri okusu), je to kar dobro kar Brina ne poje, jaz pojem zadnjič sem dala mojemu probat, pa je bil kar presenečen, kako slastno je bilo recimo bučke hokaido so ful dobre samo na pari, pa grah tudi, kolerabica itak (mi imamo rumeno),... je pa res, da jaz lahko zelenjavo jem kakršnokoli - lahko bi samo od rastlinc živela....je ni zadeve, ki je ne bi marala mene je tudi malo strah dati cel riž in podobno čeprav bo pa menda treba kmal kak cel rižek pojest jana, dobri ste, če ste že na 3cm špagetih!!! si ti zadnjič rekla, da si se malo zredila, ko si nehala dojit, a ne? kolk pa, če ni skrivnost?? me mal skrbi, če bo pri men zdaj enako, ker imamo 3 dojenja manj bom Brini kdaj mal za hec dala poskusit kruh s temi "mojimi" namazi, pa bomo videli, če bo šlo kaj v rit
|