bbpikica
|
Jutro punce in naš fant Kruce ti nam res znašpolepšati jutra , jaz se kar zmedem če zjutraj ni tvoje kavice. Mam pa eno prošnjo zate, ti bom poslala ZS IZVIRNO SPOROČILO: n74 BB , bo ata sigurno kaj pogruntal, da ti ne bo treba v Prago. A potem so se celice razvijale do drugega dne? Bi bilo fino, če bi začel izvajati prakso vsaj na tretji dan, da bi postalo jasno v čem je problem, v celicah ali v vgnezditvi. Saj najbrž mi je zato tokrat določil ET na tretji dan. Bomo videli kako se bodo stvari zdaj razvijale naprej. Mi smo vseeno mal počekiral naše finančne sposobnosti, saj vse skupaj če se odločiš za prago stane nekje okoli 5000 evrov to je skupaj s potjo in bivanjem, tako da bomo mgli kar mal kredita vzet če se bomo odločili za to . Vitaebella to je kar lepa velikost, in ata ni nikoli prijazen kar tako, verjami jaz že vem, sem imela priložnost doživet skoraj vse njegove reakcije in kadar je zadovoljen je zadovoljen, kadar je pa hud je pa res hud kar se pa punkcije tiče je ata res nežen in se zlo potrudi, jaz sem prve štiri čist brez vsega dala skoz pa ni blo nobene panike, razen za tole zadnjo ker je blo več foliklov sem vzela 1zaldiar in en apavrin zjutraj uro pred punkcijo BarbiG hvala za lepe želje Shuka hvala bogu da je vsaj malo bolje naj se še počasi zboljšuje Tudi tebi Pija in seveda vsem ostalim, vaša podpora mi veliko pomeni
|