|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
12.3.2009 7:06:30   
Anonimen
skustrana, jst sem mela to preiskavo samo pri domnu, pol pri tadeju pa ne....zdaj pa ne vem....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: III. pričakovanje
12.3.2009 9:23:46   
emaa
jaz sem imela test za sladkorno, moja G pošlje vse nosečnice, je nagravžen, ampak hitro mine. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   RE: III. pričakovanje
12.3.2009 10:15:52   
šivilja
Ravno včeraj sem opravila OGTT, zaradi porodne teže prvih dveh otrok (4440g in 3950g), ampak je vse OK. Je pa grozno, sem imela tako zgago po tistih 50g cukra, da sme mislila da mi bo želodec razjedlo v tisti eni uri čakanja. potem ko sem lahko razredčila z vodo je bilo bolje.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: III. pričakovanje
12.3.2009 11:38:44   
matcar
Evo mene!
Smo hitro danes porihtali,pa še v šopingu sem bla malo. Ja,z našim user posted image  je vse ok,se je lepo obrno,tak,da ne sedi več. V P pa so mi dali tel.številko,da pokličem in me bodo naročili na pregled. Zredila se nisem nič,sem še vedno pri +6 kg,naš user posted image  pa zdaj tehta 2,5 kg. Sem pa se že malo odpirat začela,pa posletljica že zori,tak da morem več počivat.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: III. pričakovanje
12.3.2009 14:17:37   
ninocka
Bdubadu, vse najboljse user posted image user posted image user posted image (malcek z zamudo)

Jst sem se zmeraj doma na bolniski. Sem ga hotla dat danes ze v vrtec, pa sem si premislila. Mi ne disi prevec sluzba user posted image
Se je pa ponoci ful zbujal in ful jokal, zgleda ga tele 4ke res matrajo. Pri prvem pa sploh vedli nismo, kdaj mu je kaksne zob zrastel user posted image

Jst sem si naredila predpriprave za kosilo (sem naredila maso za palacinke), pa z malim sva sla na sprehod in v naso vasko trgovino, k se komi z vozickom v njo zguzvam user posted image
Jst se pocutim OK, edino na zivce mi gre, ker mi samo sladko po glavi hodi...user posted image user posted image user posted image

V prejsnji nosecnosti sem bila pa obsedena z lubenico - sem jo pojedla tud po 4 kg naenkrat. Kako sem potem prisla do WCja raje ne bi user posted image user posted image user posted image

Test za saldkorno sem mela jst v obeh nosecnostih, pri prejsnji G je bila praksa, da poslje vsako nosecnisco na to. Zdej pa ne vem, kako bo.

matcar user posted image user posted image user posted image za uspesen pregled

skustrana, bdubadu in jaknik (pa tudi ostale, ki boste rodile poleti oz. ste  rodile poleti) - a ste ze razmisljale, kako bomo oblacle nase male poleti? men se sploh ne sanja, ker sta bla prvadva bolj jesenska otroka...a majo lahko tolk miceni v vrocini ze samo bodije s kratkimi rokavi in so eventuelno pokriti s plenicko? Al bi mogli bit vec obleceni? A jih je treba tud kaj s kremico za soncenje mazat, tud ce jih imas skoz v sencki? Matr, sem se prav zasekirala danes user posted image



_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   RE: III. pričakovanje
12.3.2009 15:27:34   
Anonimen
Kar se oblačenja tiče je blo pri nas tako:

Starejši je bil rojen 30.8.2000 in ker je blo konec poletja nam kratki rokavi sploh niso prišli v poštev. Mlajši pa je bil rojen 20.6.2007 (torej v štartu poletja) in smo na veliko trošili bodije s kratkimi rokavi in tudi brez rokavov, sploh na morju (smo šli na morje, ko je bil mali star 5 tednov). Sm bla pa pri drugem čist nepripravljena na kratek rokav, saj sem laično ocenila, da bo pač tko kot pri prvem, nisem pa razmišljala o tem, kaka razlika v temperaturi je začetek in konec poletja. Je mogu pa pol user posted image  po trgovinah letatuser posted image .

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: III. pričakovanje
12.3.2009 15:27:42   
bdubadu
Hvala vsem za čestitke, miška tebi pa user posted image user posted image user posted image  za pupiko. Moja mama si včeraj ni mogla kaj, da ne bi poleg
darila zame kupila še en mali roza bodi v obliki oblekiceuser posted image , pa roza copatke seveda - in to vse zelo malo 56.
Ji ful dogaja, saj je potem še vprašala, če lahko še kaj tako malega kupi. SEm rekla, ti kar kupi, sam ni treba, da je vse roza user posted image user posted image .

Kar se tiče poletnega oblačenja, se mi tud sanja ne, ker imam tudi sama dva zimska korenjaka. naj povejo izkušnje tiste, ki imajo poletne otroke. Jaz nameravam celo v začetku avgusta za cel mesec v prikolico na Cres, sicer v gosto senco, pod visoke borovce, tako da mislim, da sonce v taki senci ni problem. Otroka bom pa verjetno oblačila po občutku, pri enem mesecu ponavadi moji otroci že pridobijo 1,5kg in ne zgledajo več kot novorojenčki, tako da so debele nogice, ki gledajo iz bodijev prava poslastica. Kakšne tanke nogavičke seveda, drugače pa mislim, da tudi kratki rokavi pri dobrem mesecu starosti ob vročini pridejo v poštev.
Govorim o visokih temperaturah okrog 30, sicer pa avgusta ponavadi temperature niso več tako visoke, julija, ko bomo še doma, bomo hodili pa ven zjutraj in pozno popoldan, stanovanje moramo pa itak hladiti s klimo, ker smo v mansardi. Ja, mislim, da pri tretjem bomo pa že znale, a ne user posted image ?


(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   RE: III. pričakovanje
12.3.2009 15:29:31   
Anonimen
Aha, še to, s kremico za sončenje ga nisem mazala, ker mi jo je patronažna odsvetovala, sva bla pa po vročini itak not in pa v senci, sej moraš pazit, da se ti dete ne pregreje. Bol večerni ptič sm mogla bit za vozičkanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: III. pričakovanje
12.3.2009 15:32:10   
bdubadu
O, jaknik, tvoja dva bosta imela pa čisto skupaj r.d. Boste imeli dvojno praznovanje user posted image .

Praviš, da ste bili z mlajšim na morju pri 5 tednih. Mene zanima bolj kot za otročka, kako je bilo s tabo?
Si se že kopala in kdaj si šla potem na prvi pregled po porodu. Ker kakor se spomnem, je traba iti po 6-ih tednih, jaz pa mislim iti tudi na morje tam nekje 4-5 tednov po porodu in bom tam ostala 4 tedne, pa me zanima, če bi blo boljše iti na pregled k G prej?

(odgovor članu bdubadu)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: III. pričakovanje
12.3.2009 16:01:38   
Anonimen
Ja no, kopala sm se bol mal, ker sem bla uglavnem nekje v senci z Jakobom, pa še dojila sm ga, pa se mi res ni dal za vsako dojenje sol dol spirat. Sm pa imela srečo, ker je bil Jakec ful zaspanček in nisem bila tako hudo utrujena. Je pa res, da je il starejši Nik takrat star 7 let in z njim res nisem mela nekega dela, ga je imel uglavnem user posted image  čez. Letos pa zihr ne grem na morje z dvema malima otrokoma. Sicer so doma mal nejevoljni, ampak me nič ne briga, ker sm jst tista, ka mora met pol user posted image  čez.

Kar se pa pregleda po porodu tiče, sem pa jst pred morjem poklicala v ordinacijo in povedala situacijo, pa je rekla, da če se dobro počutim, da ni panike, tako da sm bla na pregledu 9 tednov po porodu.

(odgovor članu bdubadu)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: III. pričakovanje
12.3.2009 16:35:05   
matcar
Ja,mislim,da tudi mi letos ne bomo morja vidli. Mogoče konec sezone tu pri nas,na HR pa sigurno ne gremo. Jaz sem pri M šla na poporidni pregled po 6 mesecih,sem že bla z tem noseča,pa ni bilo nič narobe. Tak,da mislim,da če se dobro počutiš,ni panike,če ne prideš takoj po 6 tednih na kontrolo.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: III. pričakovanje
13.3.2009 6:51:43   
Anonimen
jutrooooo, punce!!!
jah, glede morja...pri nas tud ne bo nic letos, kot kaze. rok imam 21.8.
na morje gremo pa lahko sele ko se konca sola, julija....
sam meni res ni, da bi s trebuhom po plazi letala, potem, ko se bo pa miceno rodila, pa bo itak takoj jesenuser posted image

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: III. pričakovanje
13.3.2009 7:03:47   
matcar
Dobro jutro!
Mislim,da ne bo letos nič za nas,kar se morja tiče. Al pa tudi,bomo vidli,kaj bo čas prinesel.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: III. pričakovanje
13.3.2009 7:31:00   
emaa
Na morje tudi mi ne bomo šli, je vseeno predaleč vsaj meni za med nosečnostjo rinit, pa med prvo sme imela toliko težav, grozeči prezgodnji porod, da tvegala ne bom, če bom pa na bolniški, pa itak odpade. Bomo videli, mogoče Čatež junija, fanta lahko še vedno plavata po mili želji, kaj pozneje pa meni ne bo za tekat za njima s trebuhom. Ker na miru pa ne znata bit, sta tud v vrtcu bolj lumpa kot ne, čist vse probata, mirnih otrok ne poznam.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: III. pričakovanje
13.3.2009 8:15:54   
klaja
Mi smo se pa letos odločili da gremo v Bohinjsko Bistrico, ima sindikat tam apartmaje in je moj kar dal vlogo za 11 dni, upam da nam bo uspelo dobit celih 11 dni, drugače pa samo 7, bi pa šli nekje v sredini junija. Se bomo tam malo kopali, so neki bazeni, pa malo okoli hodili in si kaj ogledali, pa kak dan se bomo na našo obalo zapeljali, ostalo pa bomo uživali. Mi pa res ni nekam za na morje plazit, z obema malima, da se bi slučajno morali cmarit na plaži, brezveze. Smo pa lani bili za en teden v Moravcih in je tudi bilo super.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   RE: III. pričakovanje
14.3.2009 7:12:15   
matcar
Če mene katera vpraša,je bolje it v kako zdravilišče z majhnimi otroci. Zdaj že povsod imajo razna igrala,pa vodne tobogane za večje otroke,ko tega na morju ni oz. malo kje to vidiš. Klaja,si mi dala idejo za dopust,če se bomo za kaj odločali letos.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: III. pričakovanje
14.3.2009 7:12:34   
matcar
Aja,pa dobro jutro vsem skupaj!

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: III. pričakovanje
15.3.2009 9:09:17   
Dorca
Dobro jutro nosečke srečkeuser posted image ,

Miska_mccute - iskrene čestitke za user posted image  - na ženskah svet stojiuser posted image !!! Upam, da bova imeli konec avgusta (moj rok 20.8.) in še cel september lep - mora biti sonček in toplo!

Klaja - tudi naša Doroteja je stara kot vaša Julija, 23. junija bo 3, možno da sva se kdaj srečali na Puser posted image , medve imava sedaj kontrolo 22.4. pri dr. Maziču.

Bdubadu - Kar se oblačenja tiče tudi jaz nimam pojma. Tinkaro sem rodila aprila, to je blo zakon, ravno lepo vreme se je začelo, sva rajžali po celi Gorenjski, Dorotejo sem pa rodila junija - v pasji vročini, vendar sva domov prišli šele čez 1 mesec. So mi svetovali naj grem ven samo dopoldne in popoldne ne v najhujši vročiti - itak, oblačla sem jo pa v kratke. Baje pa dojenčki ne vem do katerega tedna sami ne znajo uravnavati toplote, tako da jim jo ti vzdržuješ z oblačili, tako da mislim, če je pasja vročina da jih ni potrebno ful oblačiti in pokrivati?!? Meni so tudi odsvetovali do enega leta mazati otročke s kakršnimikoli faktorji, čeprav pri Doroteji sem uporabljala dr. Hauschka, ker je jemala zdravila, zaradi katerih je bila zelo občutljiva na sonce, pa je bilo čisto ok.

Kar se pa user posted image  tiče pa ravno brskam mal po slovenskih destinacijah - na H ne hodiva že 7 let, in bomo šli gotovo nekam na slovensko obalo tam konec oz. sredi junija - po možnosti pred 23.6., ko Doroteja ne bo stara še 3 leta in je zastonj - to smo pa Gorenjciuser posted image , mal sva pa mislila tudi na Moravce. Sedaj malo povprašujeva okrog kako in kaj.

Sedaj se moramo pa zmisliti kam se bomo danes odpeljali - daleč itak ne moremo, ker nama avto po 30-ih km zakuha! Uživajte lepo nedeljo!

_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: III. pričakovanje
16.3.2009 12:52:25   
skuštrana
Hojla...

Jaz sem bila v petek na pregledu - vse super. Za menoj je tudi tisti oh in sploh test za sladkor, ki je bil meni prav njemiuser posted image Imam rada sladko, kaj čmo...

Dopust - mi smo itak non stop na morju, tako da ga ne pogrešamouser posted image user posted image No, septembra bomo šli nekam v južno dalmacijo za kakšnih 10 dni, ta pravi dopust pa planiramo potem januarja nekam na toplo...Upam, da uspe. Pa konec meseca gremo za 3 dni v Čatež, čeprav meni tolpice nič kaj ne dišijo,ampak naj bouser posted image Meni tiste full poletne vročine in gužve na morju ne dišijo...Super mi je nekje do junija pa potem od sept naprej, ko ni turistov (ha, ha pa živimo od turizma, bolj ali manjuser posted image user posted image )...

Ninočka, jaz tudi nimam pojma o oblačenju. Imam dva bolj zimska, sedaj pa tole..Mi vsi rečejo samo - joj, super je, rabiš samo pleničke in par pižamc pa kak bodiuser posted image user posted image JAAH, NO...
Joj, veš da sem si šla zadnjič potem pečt kremšniteuser posted image user posted image Vse pojedla, njemi..Pa še škatlo domačice za povrh....

Nič, mi imamo pa Lizo na počitnicah pri babici v Sloveniji in mi je takooo zelooo dolgčas. Le kdaj bo petekuser posted image Vem da ji ni hudega in da uživa 100 na uro, da je tam prava mala princeska in se vse vrti okoli nje, ampak....Pa malemu je še bolj dolgčas, ga moram non stop animirat, pa se igrat z njim...Ja, sestrice so zakon.user posted image

Imejte se lepo,....pa veliko sončkauser posted image user posted image




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: III. pričakovanje
16.3.2009 18:47:05   
Dorca
Oj skuštrana, super da greste v toplice, sam pazi se glivicuser posted image , mi smo se včeraj kopali v Bohinju (v bazenu) - saj je super, gremo ful velikat, sam je ta mala že mela zvečer vse nogice v izpuščajih in predvidevam, da so glivice. Jaz se noseča načeloma ne kopam, pa upam, da jih ne bo prenesla še name in na sestrico. Drugače pa uživejte 100 na uro!





_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: III. pričakovanje
17.3.2009 13:58:37   
matcar
Halo,babike!
Vidim,da ste nekam na zatišju. Jaz pa sem imela danes pregled v P in sploh ni problema,da ne bi mogla rodit naravno. Samo me bodo spremljali,pa naprej imam preglede kar v P. Zdaj pa lahko samo čakam,da se začne kaj dogajat.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   RE: III. pričakovanje
17.3.2009 17:53:32   
Anonimen
Kaj je sedaj to, a je naša tema čist zamrla? A tut ni nobene nove kandidatke, da naredi seznam? Men ne rata pa pikauser posted image .

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: III. pričakovanje
17.3.2009 18:08:12   
matcar
Ja,jaz bi ga,če bi vedela,kak to gre.

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: III. pričakovanje
18.3.2009 6:59:04   
skuštrana
Dobro jutro...

Se vidi da so lepši dnevi, smo blj zunaj ko za temi škatlamiuser posted image

Mi2 sva bila včeraj na plaži in je bilo tako super...Danes spetuser posted image Zdej pa mali še aja aja, jst moram pa malo pospravljat. Fuj, no.user posted image Ker ko se bo zbudil je konec. Se full pozna da ni Lize jo res pogreša. Non stop visi na meni, ga moram animirat 100 na uro, pa kar nekaj sitnari..Joj, joj, Liza pridi domovuser posted image

Imejte se lepo..


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: III. pričakovanje
18.3.2009 9:59:58   
BrinaBA
Še jaz se vam pridružim...

V aprilu dobimo še eno princesko, dama pa jo čakata 7,5 letni bratec in 3 letna sestrica.
Stara sem 33 let, rodila bom v Ljubljani - kot že v prejšnjih rundah :)
PDP pa 20.4., računam pa ja prej ,ker sem rodila v 36 in v 38 tednu - tako da, ko bo, bo...

Trenutno sem kar v redu, razen slabšega urina in v zadnjem tednu zatekanja nog;
klasika: doma imam čistilno akcijo, pa nakupovalno mrzlico itd....

LP vsem!

Štajerka v Ljubljani

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?