tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 nisva še saj vprašanje, kdaj se bova res se se končno omehčala glede tega ampak še vedno se pa ne želim na neki "ohceti" al pa kaj klasičnega - ne vem pa, kdaj bo spet priložnost za kaj neklasičnega malo mi je sedaj žal, da se nisva lani kje v ZDA, al pa kje drugje, kjer sva bila... na kakem ful lepem placu na drugi strani planeta zdaj pa bogve kdaj bova spet (če sploh) šla kam daleč imam še vsaj 2 želji, kam bi šla, ampak se bojim da še kar nekaj časa ne bom tega videla Zakaj pa ne bi šla tja kamor si želiš? a da greva zdaj npr. v srednjo Azijo po "stanih"? kazakhstan, tadjikistan, Uzbekistan, Turkmenistan,...? Saj bo še čas za to. Počakaj, da bi Brina stara kake 3 leta, jo kamot pustiš pri kakšni mami/tašči......in se gresta malo potepat. Zato je pa dobro, da že sedaj začneš pripravljat teren. Moja kolegica ima 4 leta staro punco, pa sta bila že sama v Vietnamu, Indonezija, Borneo, Tajska , Maldivi. no, midva tudi že sama v Vietnamu... (od naštetih ) ampak Brina ne bo, upam, edinka in... saj veš Zato pa kar v akcijo in boš čez 3 leta ven iz dreka če pa kar še ni mogoče bomo mel pa novo nosečko hm.... po moje sicer ne... nisem menda te "sreče"... če bi pa mela kako pomoč, da ne bi bila z mojim sama za vse... bi bila pa zdaj kar za, ja
|