Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 7.1.2009 21:46:55
Anonimen
Jaz bi bila najbolj zadovoljna, če bi imela ene 3 kg manj in sicer: - 1,5 kg trebuha - ta me najbolj moti, - 1 kg riti in - 0,5 kg beder Govorim o čistem špehu.
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 7.1.2009 22:05:48
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI
Jaz bi bila najbolj zadovoljna, če bi imela ene 3 kg manj in sicer: - 1,5 kg trebuha - ta me najbolj moti, - 1 kg riti in - 0,5 kg beder Govorim o čistem špehu.
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 7.1.2009 22:06:04
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 7.1.2009 22:18:11
Anonimen
172/58, zdj mam 5 kil več, sej celotna postava me ne moti, motijo me samo šlavfki okrog trebuha... zakaj sem se zredila? full rada jem+ rada kuham, jem tudi, ko nisem lačna ...
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 7.1.2009 23:35:36
anckabancka
IZVIRNO SPOROČILO: jana73
trenutno me edino obremenjuje praznični trebušček, saj zgledam kot, da bi bila noseča
Jaz bi tud tole rekla. Je 4 mesece odkar sem rodila in moj trebušček je bil že čisto raven. Zdaj pa se ene 2 tedna gledam v ogledalo in razmišljam ali naj grem po tester Hvala bogu so prazniki mimo. Bom šla po tester čez kak mesec, če ne bo bolje.
Drugače pa sem zadovoljna z mojo trenutno kilažo, ki je malo manjša kot pred prvim porodom. Po vsakem porodu (3x) sem hitro prišla na svojo staro težo. To pa je 54kg/170cm. Prav fajn se počutim in ni me strah, če se kako kilo še zredim, zato se prav nažiram zadnje čase - da imam dovolj mleka za dojenje.
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 8.1.2009 9:36:16
Anonimen
Tle na RR so pa same manekenke.
Ko sem bla anoreksična sem imela na 174 cm 52 kg. Res je blo grdo dahausko tko da ne basat da je na 167 cm dost 49 kg al pa na 178/53 lepo prosm.
Sicer je pa krožil en dober mail z razpredelnico, v katero si vpisal višino in težo. No in moj očim vpiše 170 cm in 85 kg, pa mu napiše, da je glede na vpisane podatke za 14 cm premajhen HAAAHAHA
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 8.1.2009 9:42:18
rija
ja, res je.-....pomembno je, kakšno konstitucijo imaš....
izhajam iz sebe....pri 48-49 kg sem res bila videti koščena.....lopatice so mi štrlele od telesa....riti nobene....sem nosila 32 34 mi je bilo preveliko.....ampak res, da sem se počutila super, polna energije....ali pa je to značilno za anoreksične babe?
ker poznam eno, ki je totalno anoreksična.....ko sem jo na maratonu videla v kratkih hlačah, me je kar zgrozilo res.....je absolutno nič, cele dneve razmišlja o hrani, pita svojo okolico.....in prekipeva od energije....
RE: Pa dajmo še to: kilaža s katero ste bile ... 8.1.2009 9:52:33
emaa
Idealna nekje 60kg na 164cm, ko sem se poročila sem imela 57kg, pa me nikjer nič ni bilo, pred leti pa ista postava pa 50kg, tako da se to zgleda aml spreminja. Zdaj jih imam pa 70kg, pa bi verjetno tiste, ki me poznajo rekle, da debela ravno nisem, ni pa to, to. Ne bi šla pa na mojo najnižjo težo, ki je bila cca 42kg, na srečo slik iz tega obdobja nimam in to je razlog, da se bojim diet, da ne bi spet pretiravala.