Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Živjo!Sem mamica 7 mesečne navihanke,ki noče jesti,zanimajo vse drugo!Je zelo živa!Pustim jo 4 - 5 ur ,da je zelo lačna,a tudi to ne pomaga.Od 5m dalje smo začele z uvajanjem GH in mislim,da je že čas da bi za kosilo ukinile mleko.GH poje samo par žličk potem pa 150ml aptamila,sedajsem pa še ugotovila,da ni vredu mala plastična žlička ampak velika žlica.Kuham ji vse mogoče najraje pa ima polento ali špinačo vendar tudi to ne poje za celi obrok.Tudi nad mlekom ni navdušena.Je imela že katera tak primer in kako ga je rešila?
Naš je star dobrih 7 mesecev in se je kar naenkrat odločil, da ne bo več jedel GH. Pojma nimam, kaj naj naredim, prav naveličana sem že kuhanja in packanja za to, da poje 4 žličke, pol pa nič več. Ko smo začeli z uvajanjem, je pojedel skoraj vse, kaj sem mu naredila. Zdej se je pa odločil, da ne bo več... Mogoče je povezano kaj z zobki, ki so mu začeli rast...ne vem, pojma nimam. Če ima katera kakšen predlog, kaj narediti, se toplo priporočam!
. Osebno sem bila zelo proti igranju med hranjenjem, potem pa sem bila pri psihologinji, pa mi je ta rekla, da če hočem, da otrok jé, naj požrem ta svoj princip, da bo še dovolj časa, ko jo bom lahko učila reda in discipline
. Bravo mami
. Še potem ko so večji imajo obdobja,ko jejo veliko in obdobja ko pojejo tako zelo malo, da sploh ne moreš verjet od česa živijo. Moj starejši je star 6 let, pa ima še vedno take prebliske
!Vse moje finte ima že naštudirane.No za včeraj jo moram pa pohvalit saj je pojedla zelo veliko špinače s krompirčkom