Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
evo punce...javljam, da je hormon danes narastel na 1278...tko da lepo raste in sem zdej brez skrbi Hvala za vaše odgovore in podporo. Super ste Z vami mi je bilo lažje
Kepica se te spomnim iz sosednje teme (nekaj časa nazaj) pri borkah in resnično sem vesela zate in za vajino pikico. Želim ti resnično lepo, brezskrbno nosečnost in zdravega otročička.
super čestitam..... lepo brezskrbno nosečnost..... Uživaj in pusti se razvajat
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?