Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Z veseljem bi si kaj kupila, pa nič pametnega ne vidim že kar nekaj časa. Najbolj bedno do vsega, kar prodajajo zadnji dve leti, so pa čevlji. Kupim, ker jih pač moram, všeč mi pa niso nobeni. Pa nisem kompliciran človek, samo dejansko nič pametnega nimajo po štacunah.
Končno da se enkrat strinjam z Vulgo
Jaz sem prebrala z Vulvo! Pozna je ura...
Pa veliko sreče s čevlji V.... Volga!
za obleči? Se oblačite po zadnji modi ali kupujete stvari, ki niso napisane gor letnice oz. se ne vidi takoj, v katero obdobje sodijo. Kupujete ko potrebujete ali menjate garderobo bolj zaradi hita? Zanima pa me tudi, koliko jih tudi nosi kavbojke za v službo, tako, ki imate opravka s strankami ?
Kupim tisto, kar mi je vsec in kar rabim. Vcasih seveda se tisto, kar ne rabim, ampak ne samo zato, ker je moderno. Moda zadnje case je itak obupna, tako da ne, ne sledim modnim smernicam in ne "menjam" garderobe - samo dokupujem, itak mi nic ne rata premajhno.
Za otroke kupim, ko potrebujeta, kar je najmanj 1x na mesec, saj stvari ali prerasteta ali pa uničita. Kupovat grem načrtno. Kamikaza se sam težko spomni, da bi kaj potreboval, zato ga na to opomnim večinoma jaz, ko me spremlja v shopping-ih - izbere pa si sam. Jaz osebno pa ničesar ne potrebujem, ker imam vsega v najmanj 3-kratnih količinah, zato si kupujem samo tisto, kar mi je všeč in vidim mimogrede. Da bi kupovala izkčljučno tisto, kar je moderno, ni šans, ker mi večinoma tekoča moda sploh ni všeč, če pa se že najde kak kos, ki mi je OK, ga kupim (kakor npr. letos plašč s pasom). Tudi na znamke ne dam veliko, čeprav včasih ugotavljam, da ima samo neka določena znamka tak model, kakor mi je všeč - ampak to pomeni nakup zaradi všečnosti, ne zaradi znamke same. V kavbojkah sem pa non-stop - težko se me vidi v čem drugem. Imam jih v vseh barvah in modelih, čeprav imam še vedno najraje svetlo modre, ki pašejo k vsemu.
Volga tole s čevlji mi je znano. Tudi meni se zdi de že leta ni bilo v trgovinah enega kolikor toliko lepega čevlja. Hvala bogu za balerinke (klasične), te še dobiš, ampak zdajle glih niso primerne. Zimske čevlje sem letos iskala vsaj štiri mesece in nakoncu kupila na silo nek približek .
Kar se oblek tiče kupujem sproti, ko kaj vidim in mi je všeč. Modi ne sledim (sploh barvam), ker imam itak najrajši črno, rjavo in drap, včasih oblečem kaj belega in rdečega in seveda jeans.
camper shop v Ljubljnai, ne vem kak je ulica ampak je med starim trgom in magistratom..... pa še 40 % off so meli in verjetno še imajo.....mislim, da so tile črni tudi v bordo barvi. pa strašno udobni so camper čevlji