|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
18.1.2009 18:35:11   
nena30
Ti Želim, da ti čim hitreje mine teh 6t.
Sama sem se lepo 2 dni basala in crkljala pri mojih v logatcu. Da bi blo skoz tako se zredim 30 kguser posted image . Ampak ker je vsega lepega 1x konec... že doma čakamo na jutri in službo. Jaz nastopim porodniško šele konec maje- KAJ VSE ME ŠE ČAKA. Ti že verjetno ves kako je s porodniškim nadomestilom. Kaj še vedno vzamejo povprečje tvojega osebnega dohodka za 12 mesecev. Meni moja šefica tupi da so sedaj neke spremembe, pa mi je bolj malo jasno. Aja pe pred 2 letoma, ko je rodila moja sestra  je logaška občina podarila vsakemu novorojenčku 100eur. kaj to še pali. Sama sem še vedno prijavljena v Logatcu in se tega nebi branilauser posted image !?


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Od Vrhnike do Idrije
18.1.2009 18:37:33   
nena30
Ups ! Se opravičujem mojemu površnemu pisanju!

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Od Vrhnike do Idrije
18.1.2009 19:04:40   
Dudica1
nena30 ta enkratna denarna pomoč je v logatcu šeuser posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Od Vrhnike do Idrije
18.1.2009 22:12:45   
Anonimen
dober večer!

Že nekaj dni me ni bilo tu gor. Ni bilo časa, pa še doma me ni bilo. Sicer pa hvala za informacijo Dudica1.
 
Cveka30... zate pa imam prav eno vprašanje. Saj vem, marsikatera bi mi na to lahko odgovorila, sam ker si glih sama začela o tem pisati ... kakšen je to občutek, ko te user posted image  brcne v mehur? Oz. na splošno, kdaj si ti prvič čutila brcanje in kakšen je približno ta občutek na začetku. Seveda lahko na to vprašanje odgovori vsaka.  user posted image   Sama se sicer sedaj v 17T in vem, da bom morala na ta čarobni trenutek še malo počakat, glede na to, da pravijo, da ga ženske, ki so prvič user posted image  čutijo šele okoli 20 T ali kasneje.

nena30... kdaj imaš pa ti rok? mam občutek, da sva si kar blizu, zato sprašujem. user posted image

Lepo se imejte in lep začetek tedna.
Nočko

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Od Vrhnike do Idrije
19.1.2009 11:33:05   
copka
gantar- jaz sem ga "mogoce" cutila v 19T. Ampak glede na to kaj cutim sedaj, dvomim, da je bil mali.user posted image  Kaj pa vem, sem prvic nosecauser posted image  Jaz sem rekla, da se do 22t ne bom sekirala (malo pa sem se vseenouser posted image  ) V glavnem, sigurna sem pa, da sem prav malega cutila konec 20t, moj pa malo kasneje. Sedaj pa dela cele akrobacije in trebuh poskakujeuser posted image . Sem pa v 26t.
Zato bodi mirna, vsak ima svoj tempo, pa od marsicesa je odvisno- ali ga nosis bolj spredaj ali zadaj, lahko da je "mlajsi" kot so rekli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Od Vrhnike do Idrije
19.1.2009 12:14:10   
Anonimen
živjo

gantar: jaz sem drugič noseča, in sem ga začela čutiti tam okrog 16 - 17 tedna, najprej sem čutila kot metuljčke potem pa vsak teden bolj, kakšen je občutek če te mali brca v mehur, a veš kako je ko te že ful teši lulat pa še vedno ne moreš it ker ni nikjer WC, se pelješ iz vrhnike proti logatcu po logaškem polju ko se vse trese, nekaj takegauser posted image

nena30: nisem še dobila paperje ker imamrok konec maja, moram pa delat samo še teh par tednov ker bom izkoristla cel letošen dopust in še nekaj lanskega imam, zato bom nehala delat tako prej!

l.p.

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Od Vrhnike do Idrije
19.1.2009 15:45:29   
Anonimen
Copka... hvala, mora bit pa res tak fin občutek, komaj čakam user posted image
Cveka30... si me pa nasmejala. Tak občutek imam jst že sedaj, sam ne zaradi malega. Saj je še premajhen. Je pa res grozno, če te na WC tišči (sedaj v user posted image ), wc-ja pa od nikoder. Nikol me ni bolelo, če nisem šla takoj na wc. Sedaj v user posted image  pa moram takoj, ko začutim, da me tišči it, ker drugače komaj hodim. To se največkrat zgodi ponoči, ko spim. In ko se zbudim, me že vse boli. user posted image
Sem pa šla danes po službi po nov mudrčk. Sem novga kupila že po 2 mesecih, saj so mi bili vsi premajhni. Pa sem kupila eno številko večjega. Sedaj pa sem morala spet novga kupit, pa spet za eno številko večjega. Mojmu user posted image  se kar sline cedijo, ko mu povem, da mi je mudrček premajhen. user posted image  user posted image  user posted image

Zdej me pa še nekaj zanima. Kje kaj kupujete za oblečt (nosečniška oblačila). A bom morala glih v LJ?

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Od Vrhnike do Idrije
19.1.2009 20:55:48   
Anonimen
Danes pa samevm. Malo samogovorov... ne, se mi ne da. Upam, da niste kaj bolne ali pa da vas tale vreme ni preveč užalostil. Se tipkamo jutri.

Lep večer in lep jutrišnji dan!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Od Vrhnike do Idrije
19.1.2009 21:12:02   
copka
cveka je dobro opisala brce v mehur. Mene vcasih prav boli, potem pa tamaukotu recem, naj neha brcat v mehuruser posted image

jaz sem si ene hlace kupila na oglasih za 15€ in so sedaj ko je trebuh vecji, mega. Potem pa sem ene dve tunike (nenosecniske) kupila v HM ena je bila pribl.20€, amo jih mislim se potem nosit, potem sem pa ze pred casom kupila ene hlace z nizkim pasom 3/4 cez pa dam kaksen daljsi pulover. To je vse kar imam, je pa res, da ne hodim vsak dan od doma in mi znese. Aja pa eno trenirko sem kupila, ker so me elastike zulileuser posted image

in upam, da bo dovolj. Modrci so mi premajhni, samo moje imetje se lahko not stlacim (potem zgledajo vecje user posted image  )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Od Vrhnike do Idrije
20.1.2009 7:40:19   
Anonimen
dobro jutro

sem spet na bolniškiuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!

jaz sem kupila ene hlače v prvi nosečnosti z niskim pasom v popku, sam je ful drag, zdaj pa nisem nič kupila nosečniškega, ker sem troje hlače dobilauser posted image ! drugače pa imajo nosečniška oblačila tud na vrhniki v blagomixu!

jaz sem si pa v mani ko so mel znižano kupila dve tuniki za 10€ ne nosečniški, moderci so mi tud še pravi ker sem jih kupila v prvi nosečnosti v blagomixu na vrhniki dve št večje in dvoje za dojit, trenerke pa tud kupujem v mani v logatcu, ker se mi zdi da  je najceneje, pa še tojk so elastične da me nič ne žuliuser posted image

l.p.



(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Od Vrhnike do Idrije
20.1.2009 11:49:53   
nena30
Ola! jaz imam rok 28.6.! Se mi zdi še sela vecnist do takrat! Sem pa že začutila metuljčke v trebuhu. Je tak prav hecen občutek in moj je užaljen ker on tega še ne more čutit. kar naprej boža trebuh v upanju da bo kaj začutil. MOŠKI!!! Se mu ne da dopovedat da je dete še premalo ...ampek kdor čaka dočaka.
Nosečniška oblačila so svinsko draga. Jest sem kupila 1 kavbojke in 1 trenirko(samo hlače) in je blo 85eur. Za tiste 3 mesece ko jih bom rabila... TOO MUCH!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Od Vrhnike do Idrije
20.1.2009 21:33:25   
Anonimen
nena30...pol imava pa blizu rok. Jst ga imam pa 24.6. user posted image  Sam te pa ni pri junijkah 2009. Saj jst te nisem opazila.
sem pa jst dons bila v LJ v trgovini Kepica. Ojej... jst tam zase ne bom nič kupila. Pa ne zato, ker bi bilo predrago (to je itak), ampak kar nekaj je tisto... sedaj pa ne vem, al sem samo jst tolk zbirčna al kaj. Sicer pa imam tudi jst ene žametke nosečniške še od prejšnje user posted image . Sam ne morem samo ene imet na šihtu. Zato sem spraševala. Pa ene 3 tunike imam, ki pa niso nosečniške, mi pa pridejo že sedaj prav, pa še mi bodo. Aja, žametke sem pa kupila v blagomixu, letos, decembra ko pa sem bila tam, pa  nimajo več nosečniških oblačil. user posted image

cveka30... kaj je pa sedaj? Upam, da si na bolniški samo zaradi počutja in službe in ne zaradi tega, ker bi bil otrok kaj ogrožen.

(odgovor članu nena30)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Od Vrhnike do Idrije
21.1.2009 7:38:32   
Anonimen
ganter: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z otrokom je vse super, hvala bogu, tako da sem res na bolniški zaradi mojega počutja, sem se kar oddahnila ker mi je dr. likarjeva rekla da je z user posted image vse vredu! kojk je ta dr. fajn, se ti prav posveti in ti res pomaga in svetujeuser posted image user posted image user posted image user posted image tako da danes sem že malo bolje, vsaj hodim lahko ker včeraj sem bila kot ena cujna, mi je pa dala bolniško do konec meseca, tako da se bom res orenk pozdravla!

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Od Vrhnike do Idrije
21.1.2009 21:49:45   
nena30
Ja Likarca je v logaškem ZD zakon- dohtrca z dušo in telesom!!!
Nisem med junjkam, ker sem imela prvotno PDP 4.7. in sem potem ostala kar pri julijkah na seznamu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Od Vrhnike do Idrije
22.1.2009 10:37:03   
Anonimen
nena30 saj je prav, da ostaneš tam. Se mi je pa zdelo, da sva blizu user posted image

Cveka30, kako je kaj? Upam, da se nam boš kaj javila. sem pa vesela, da je z user posted image  vse ok user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

A pa je katera slišala, ali v Loigatcu že kaj razsajajo viroze? Me je kar strah.

(odgovor članu nena30)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Od Vrhnike do Idrije
22.1.2009 12:29:41   
Anonimen
živjo

gantar: sem danes šla k svoji G. ker me je ful bolel v spodnjem delu trebuha in še včeraj sem krvavela! G. mi je naročila da naj počivam, in da naj čist vse izprežimuser posted image z otrokom je vse vredu, sam jaz moram počivat da res ne bo kaj narobe! tako da bom zdaj do nadaljnega na bolniškiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Od Vrhnike do Idrije
22.1.2009 15:26:48   
Anonimen
oj jej cveka30. To pa je user posted image . Pa čisto nič ne veš zakaj? Je kaj rekla. Počivaj in upam, da bo vse ok. Ou. vem, da bo. Drži se! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image     user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Od Vrhnike do Idrije
22.1.2009 17:47:53   
nena30
Ajoj Cveka30 kaj pa je zdaj to!? Daj pazi nase!!!! Držim pestke da se vse dobro izteče!
Gantar tebi se ja prejšnjič zalomilo pri 17 tednu, če me spomin ne vara.Ma si imela že prej probleme al se je kar zgodil? Joj oprosti ker te tako direktno sprašujem.... ampak mi2 sva se full namatrala,da sem zanosila. Preiskave, tablete, inekcije... posledično tud full slabo počutje. Nekak sva z G že govorila o umetni in evo nas. Tud pomislt si ne upam, da se zalomi!!! Ja vem kar mal bolano sem paranojična!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Od Vrhnike do Idrije
22.1.2009 22:25:02   
Anonimen
nena30... n očem te nič plašit, da ne boš mislila. Ker pa si vprašala, ti bom povedala. Zame splav ni tabu tema. Men je pogovor o ss-ju pomagalo, da sem to prebrodila. Bilo pa je na kratko tako: Ko sem šla zjutraj na WC in predno sem se obrisala, je naredilo pok. In voda mi je odtekla. Brez kakršnih koli znakov prej. Jst sem se dobro počutila. Nobenih krčev nikoli, nobene krvavitve, ali kakršnih drugih problemov. Samo od sebe je prišlo. In ko so me ob 6h zjutraj sprejeli na ginekologiji v Trbovljah, me je imela sestra za noro. Poleg tega sem pa še v Logatcu pozabila zdr. kartico. Tako da sem imela res probleme. Ampak počutje, razen tega, da sem bila spodaj mokra, je bilo v redu. In ko me je dežurni G. pregledal, je srček mojega fantka še bil. In z njim je bilo vse ok. Rekli so, da je tudi z mano. Splavila sem pa šele drugi dan. Tiste kemikalije, ki delajo umetne popatke niso pomagale. Krčev nisem imela tudi po tem. Niti kaplice krvi ni bilo. Tako da so mi naslednji dan dali dve injekcije, po katerih sem bruhala žolč in driskarla. Takrat pa je moj otročiček prišel ven. In ko sem vprašala zakaj je do tega prišlo, mi ni znal noben odgovorit. MOj g. iz Logatca je rekel, da sem fasala eno vnetje. Kakšno pa nima pojma. POleg tega pa tudi izvidov nisem nikol dobila. Razen dvakrat položnico za plačat spalv in prenočišče v bolnici Trbovlje. In to vse zaradi sestre, ki me je sprejela, ker ni verjela, da je res urgentno, čeprav ji je G rekel.
Ups, zdej sem pa še par stavri napisala, za katere nisi spraševala.
V glavnem nena30... lepo se umiri, zdravo jej (vitamini), sicer pa drugega ne vem. Verjemi, vse bo OK. user posted image

< Sporočilo je popravil gantar -- 22.1.2009 22:26:45 >

(odgovor članu nena30)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Od Vrhnike do Idrije
23.1.2009 9:49:07   
Anonimen
nena30: čuvaj se, druzga ti ne znam povedat!

men je G. rekla da je prišlo do tega ker sem se preveč obremenjevala, zato pa je rekla da moram dat vse od akta, nobene obremenitve ne fizično ne psihično!user posted image

drugače se danes bolje počutim, ker samo počivam!
imam pa našga malega frajerja doma, ker v logaškem vrtcu, kurirček, centralni, razsaja ena viroza ( otroci kašljajo in hropejo) sam je rekla da traja 14 dni ta viroza potem pa mine, sem ga pa vseeno vzela ven iz vrtca, ker ima naš tudi laringitične napade, in da ne bo mimel napada sem ga kar doma obdržalauser posted image user posted image user posted image ! tako da zdaj gledamo risankeuser posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Od Vrhnike do Idrije
23.1.2009 11:21:33   
nena30
To je moglo bit grozno! Tud G mi je reku naj misli usmerim drugam, ker se s tem samo mučim. Ja takle mamo!
Ja pa hvala za vzpodbudne besede!
zdaj moram pa še kaj v lonec vršt za mojega možeka in potem veselo na delo!
Pridne bodite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Od Vrhnike do Idrije
23.1.2009 17:36:35   
Anonimen
kako ste kaj user posted image

kaj pravte na izmeno telefonske številke, da se bomo lahko slišale, ko bom hotle it skupaj na sprehod, seveda na ZS?!??

(odgovor članu nena30)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Od Vrhnike do Idrije
23.1.2009 17:45:58   
HM84
Juuhuuu, tuki tud Idrija user posted image

Hehe punce, se še niste navadle na to cesto, sej je prov fajn. Vsak, ki me vpraša, kje sem zdaj doma, pa rečem da iz Idrije, potem pravi "uhh, tam je men zmeri slabo..." user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Od Vrhnike do Idrije
23.1.2009 18:21:36   
Anonimen
HM84: a ti si prav iz idrije, al si se preselila v idrijo pa iz kje, ker nas je večina logačank tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image firbec kaj moramuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Od Vrhnike do Idrije
23.1.2009 20:55:36   
HM84
hehe, ja sem opazila da vas je večina iz Logatca, sam ker je tak naslov, sem se kar javlauser posted image Drugače sem iz Lj, ampak zadnji dve leti pa iz Idrije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?