Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, sem pri 1. pregledu (10 t) G rekla, da če je lahko partner zraven.

- vsaj tako mi je pokazal 1.test in tudi 2.test. Pregled imam 27.1.2009 in dokler nisem začela brat tega foruma si nisem niti predstavljala kako poteka ta prvi pregled v nosečnosti. Ker vidim, da si med sabo zelo pomagate, bi tudi jaz prosila za pomoč: ali mi lahko katera opiše ta vaginalni UZ? Je boleč? Ali je to nekaj takega kot odvzem brisa? Mogoče se moje vprašanje kateri zdi smešno, ampak saj veste - vse je enkrat prvič.
, tako da si lahko brez skrbi.
7.12. in me je naročila na prvi pregled šele 9.2....joj kolk bo še dolgo...me je kar strah tok časa še čakat...nardila sem dva testa oba sta pokazala
. počutje je tako skoz mal utrujena, trebušček rahlo napihnjen, zgaga, slabost, lakota...ma ni da ni...ampak sem normalno aktivna. ME pa skrbi ali je ok al ni? A je to normalno da čakaš tolk časa za prvi pregled? hvala za odg. papa
. Kako je kaj tvoje počutje? Mene malo manj boli v trebuhu in špika, slabosti skoraj nimam nič, edin utrujenost .me daje mal nadpovprečno. Ja evo če bo vse po sreči bove skupaj dobile