Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: pocka primorke - a je katera razmišljala o epiduralni? Jaz bom šla naslednji mesec na predavanje v bolnico, ker je treba podpisat...je bilo včeraj, pa nisem imela napotnice,tako,da grem v februarju,če nas kaj ne prehiti (se mi zdi,da je samo 1x na mesec) ja, js bom šla... mislim, da je 2.2. spet predavanje (mam doma zapisano)... še dobro, da si me spomnla, da morem vzet napotnico... a ti si že odločena, da jo boš mela? js se še odločam... 190 € je en kup dnarja Uh, sem si že premisla, ko sem prebrala tole ceno. Bi pa šla na predavanje. jjasna85, a boš prinesla na srečanje zapiske iz MŠ? Ma dej ne vem kaj jim je, da dajo tako ceno... veš kaj kupiš za ta dnar!! čeprav js bom verjetno vseeno šla... ne vem js kako sem s to mojo toleranco bolečine bom prinesla zapiske ja... čeprav nebi blo slabo, če me kakšna spomne kakšno uro prej, ker moja demenca dela svoje morš se mal utrdit draga a to govoriš za epiduralno al za spomin?? o epiduralni draga, brez veze je misliš?? meni teta že skozi govori, da naj grem brez razmišljat... da jo je ona mela, pa je vseeno fuul čutla... no ja, vsak po svoje, men se še zmer zdi da je naravni porod najboljši
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|