blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo smo sprožli detektivsko akcijo. ta firma je na kamijonskem terminalu in bo moj poklical na pošto na kamijonski terminal in vprapšal kako in kej je s to firmo, jaz pa bom takoj v vsakem primeru poklicala, še dabnes pred trejo. Evo čez deset min mi bo javil kako in kaj. Hvala dolanjka zlata si. Nikoli ne veš kje te čaka služba. no, če ti slučajno rata ga pijemo na tvoj račun ob prvi plači ja itak, ma upam, da mi ne bo treba v kak bar pridet gor v Bruselj! Evo sem se informirala. v glavnem mož je ful prijazen, ampak je odpustil kao svojo hčerko, ker ni bilo dela No pol sem ga pa klicala in je rekel, da sem na žalost prva, ki kličem, pa jaz rečem nazaj, da to pa ni na žalost, da to je pa na mojo srečo. v glavnem je vzel mojo tel. številko in me bo poklical, ko se še kdo javi in bo verjetno nardil razgovor. Drugače gre pa za nabavo in dobavo testenin in nekih začimb v sprayu - maj čula, da to obstaja, in plačila preko računalnika,... On je rekel, da gre v penzijo in rabi nekoga, da prevzame. Boooo. bomo vidli. No občutek je boljši kot zadnjič za tisto v postojni, ker ni odgovora od tam, bom še tam kar poklicala. Hvala za zdaj, za pijačko se pa pol zmenimo. Sej malo me skrbi, ko niem navajen pisarniških del, ki delat v trgovini je vseeno malo drugače, ma bomo vidli. Bo že. Nekje moram začet.