|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
27.1.2009 20:09:19   
ella79
mlavla držim jutri pesti user posted image user posted image jaz tudi še nisem dobila odločbe, sem pa oddala 3 tedne nazaj preko spleat user posted image pa suepr, da si dobila maso user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image user posted image za Larisin prvi korak. Zadnji čas, da greš delat, k ti je dolgčas user posted image user posted image user posted image naša ima tudi večkrat kako črtico na čelu user posted image očitno se temu ne da izogniti user posted image

buči ti pa si optimistična user posted image user posted image user posted image jaz danes v službi rečem, uuu a je ŽE torek, joj kok gre hitr, pa so se mi vsi smejal user posted image user posted image

bamby verjetno je šlo več juhe po majci kot pa v usta, če je vse mokro user posted image

blaža naj ti teden čim prej mine, da se vrne tvoj pikec user posted image

tako, prebrala sem vas, mal pokomentirala, to je to iz moje strani user posted image user posted image ne morem verjet, kako hitr padeš v nov ritem, ko enkrat začneš delat user posted image men se zdi, kot da nikol nisem bila doma user posted image user posted image user posted image mi je pa fajn, k ima Zoja še vedno isti ritem user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
27.1.2009 20:09:43   
Februarka08
Hvala vsem za odgovoreuser posted image Saj jaz tud mislim, da bo samo buška, samo vseeno me skrbi maluser posted image ah, tile firbčni otročkiuser posted image je pa zaspala v trenutku, spila mal mleka, stisnila k seb svojga zajca in že drnjohauser posted image
Jaz grem pa mal preverjeno pogledat pa pol Hausauser posted image

Aja, a ste slišale od osmerčkov?user posted image user posted image user posted image men se zrolauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
27.1.2009 20:10:31   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Punce, eno ?: tamala se je prejle smukala okrog mize in iz ene poličke potegnila mali prtiček, gor pa vaza... in ji je priletela naravnost sredi čelauser posted image sem ji hit dala gor mrzle obkladke in jo pomirila, zdaj se ji vidi mala črnica... a je to kaj ˝hujšega˝??? Matr, že tko sem vse umaknila iz njenega dosega, pa sem še premalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nic hudga... mala potpludbica... k bo hitr zginla ali par dni potovala proti ucku in zginla... vazn da ni kake buske ali vecje otekline user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
27.1.2009 20:10:43   
Februarka08
O, Ella, super da tako uživaš v službi in da se ma Zoja fajnuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
27.1.2009 20:14:40   
Blacky*
čer,

evo nas... smo bili malo v šopingu. Sestavine za tortico user posted image .

V Sparu imajo postavljeno igralnico in smo se malo igrali... Valu so čisto dogajale legice... so bile v taki veeeeeeeeeeeliiiiiki škatli. Je kar notri splezal user posted image in jih nato z rokami metal

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
27.1.2009 20:17:56   
srečka nosečka
čer, user posted image

še smo živi in zdravi, samo sneg nas je zametal. user posted image
Uživamo zadnje dneve pred odhodom v službo user posted image .

Grem malo nazaj prebrat, ostala sem fuuul zadaj. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
27.1.2009 20:18:07   
Blacky*
aja, drugače pa imamo malo težav v vrtcu... joka, ko ga pustimo in baje tudi vmes... in to zdej ko je v povprečju samo 4 ure tam... ne vem kaj bomo...

so rekle, da je to baje pogosto, da se zgodi ko otrok ugotovi, da je to rutina... ne vem... meni se bolj zdi, da je malo pozabil, ker je bil 14 dni doma

jutri imamo zjutraj kontrolo, potem ga bom pa jaz peljala... da vidimo kako bo...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
27.1.2009 20:19:04   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mlavla držim jutri pesti user posted image user posted image jaz tudi še nisem dobila odločbe, sem pa oddala 3 tedne nazaj preko spleat user posted image pa suepr, da si dobila maso user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image user posted image za Larisin prvi korak. Zadnji čas, da greš delat, k ti je dolgčas user posted image user posted image user posted image naša ima tudi večkrat kako črtico na čelu user posted image očitno se temu ne da izogniti user posted image

buči ti pa si optimistična user posted image user posted image user posted image jaz danes v službi rečem, uuu a je ŽE torek, joj kok gre hitr, pa so se mi vsi smejal user posted image user posted image

bamby verjetno je šlo več juhe po majci kot pa v usta, če je vse mokro user posted image

blaža naj ti teden čim prej mine, da se vrne tvoj pikec user posted image

tako, prebrala sem vas, mal pokomentirala, to je to iz moje strani user posted image user posted image ne morem verjet, kako hitr padeš v nov ritem, ko enkrat začneš delat user posted image men se zdi, kot da nikol nisem bila doma user posted image user posted image user posted image mi je pa fajn, k ima Zoja še vedno isti ritem user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

je fino biti working mother user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
27.1.2009 20:20:27   
Blacky*
evo en vic:

Što rade Dalmatinci zimi?
Idu u Big Brother!
 Zašto je najviše Dalmatinaca u Big Brotheru?
Jedino oni mogu izdržati 106 dana da ništa ne rade.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
27.1.2009 20:21:33   
Blacky*
pa še tega, ne vem če je že bil objavljen:

Bik i lav sjede za šankom i piju. Lavu zazvoni mobitel.
''Da, draga, dolazim'', odgovara lav i brzo popije svoje piće i sprema se otići.
Na to će bik:
''I ti si mi neki lav. Da mene zove žena, ja bih je poslao ma znaš gdje, i nastavio bih dalje piti s prijateljima.''
''Da'', odgovara lav, ''no, među nama je bitna razlika. Moja je žena lavica, a tvoja je krava.''

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
27.1.2009 20:23:21   
Stipe air force
Zgleda da vas bo zamet'l tam v SLO user posted image , tuki je megla in prav nic fajn...user posted image , komaj cakamo da pridemo konc februarja v zimsko idilo... user posted image  user posted image  user posted image

Ella, a s' kej zmatrana user posted image  user posted image  

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
27.1.2009 20:24:26   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

pa še tega, ne vem če je že bil objavljen:

Bik i lav sjede za šankom i piju. Lavu zazvoni mobitel.
''Da, draga, dolazim'', odgovara lav i brzo popije svoje piće i sprema se otići.
Na to će bik:
''I ti si mi neki lav. Da mene zove žena, ja bih je poslao ma znaš gdje, i nastavio bih dalje piti s prijateljima.''
''Da'', odgovara lav, ''no, među nama je bitna razlika. Moja je žena lavica, a tvoja je krava.''

je... ampak ta prejsnji ni... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
27.1.2009 20:25:02   
mlavla
čer...
ella..ja tičino m. pa sem dobila..bom pa počakala,da ve kaj ustvarite..in poveste izkušnje..katere barve pa boš uporabljala?
jst tud preverjeno kukam..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
27.1.2009 20:32:19   
ella79
blacky se zgodi, da ima user posted image v vrtcu kak dan mal krizice, sam to bo Val itak čist obvladal, tako da te nima kej skrbet user posted image ja je res fino biti cool working moma

stipe a šefla sprašuje, če sem zmatrana user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za skrb, danes sem že dobr user posted image energije viška, a rabita kej user posted image user posted image user posted image user posted image

mlavla jaz sem kipila tele barve in se super dela user posted image user posted image sem pa tudi tekočo v flaški, pa mi ni dobr. Sej verjetno veš, d azravn uporabljaš gustin, pa obvezno lateks rokavice gor, pa valjanje na silikonski podlagi ali pek paperju.. kater motiv boš delala?

user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
27.1.2009 20:36:58   
listek1
čer,

sem bil pri dohtarju dones in sem zvedla, da sem fasala rota virus in nimam pojma od kje user posted image user posted image  Tako, da sem še do konca tedna doma.

ella - ja david je pa že čist  zares v vrtcu user posted image  in se ima super. Zjutraj gre vedno rad in tudi ko vidi vzgojiteljico in tok hiti vse razlagat user posted image , vendar se mi pa sam smili, ker ga moram vedno zjutri budit, ko je še ves zaliman. Sam to mi je mučno, drugače pa ni drugih problemov, gre rad v vrtec hvalabogu. Vedno pa komi čakam, da bo ura toliko, da grem ponj, da smo potem skupaj.

februarka - nič ne skrbi glede larise je vse ok. Naš ima tudi nov rogec na čelu, je zadnjič prletu u rob mize, pa mu je takoj buška zrasla, pa čist modro je mel. Smo mal pohladil, zdej pa že barve spreminja user posted image

jencili- a vas je že zamedl? če bo nas, ne vem kaj bomo, ker sva obadva kripla user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
27.1.2009 20:38:30   
mlavla

blacky se zgodi, da ima user posted image v vrtcu kak dan mal krizice, sam to bo Val itak čist obvladal, tako da te nima kej skrbet user posted image ja je res fino biti cool working moma

stipe a šefla sprašuje, če sem zmatrana user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za skrb, danes sem že dobr user posted image energije viška, a rabita kej user posted image user posted image user posted image user posted image

mlavla jaz sem kipila tele barve in se super dela user posted image user posted image sem pa tudi tekočo v flaški, pa mi ni dobr. Sej verjetno veš, d azravn uporabljaš gustin, pa obvezno lateks rokavice gor, pa valjanje na silikonski podlagi ali pek paperju.. kater motiv boš delala?

user posted image

o hvala..za vse nasvete...a sladkor v prahu pa ni ok..namesto gustina? A barve pridejo dosti močne...
Glede motiva pa še nevem..v mislih imam zaenkrat le eno punčko iz blaga, (ki jo ima Neža zelo rada..jo skoz s seboj vleče in stiska k sebi)ki bi jo postavila na okroglo torto..
S šim boš pa premazala biskvit?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
27.1.2009 20:44:37   
ella79
listek user posted image user posted image user posted image pozdravi se pa user posted image user posted image user posted image user posted image za Davida

mlavla lahko daš tudi sladkor v prahu. Barve se men zdijo ful močne, sem dala ne velik rdeče, pa je taka močna roza ala ciklam. A da bi iz tičine potem tako punčko naredila? fajn ideja user posted image jaz bom torto kar na tanko z masleno kremo premazala, k se mi zdi še najbolj sigurno user posted image kaj si pa ti mislila user posted image jaz vem, da bi bila čokolada mnogo bolje, sam kar ne upam user posted image če si pa mislila nadev, bo pa sadni

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
27.1.2009 20:49:57   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,

sem bil pri dohtarju dones in sem zvedla, da sem fasala rota virus in nimam pojma od kje user posted image user posted image  Tako, da sem še do konca tedna doma.

ella - ja david je pa že čist  zares v vrtcu user posted image  in se ima super. Zjutraj gre vedno rad in tudi ko vidi vzgojiteljico in tok hiti vse razlagat user posted image , vendar se mi pa sam smili, ker ga moram vedno zjutri budit, ko je še ves zaliman. Sam to mi je mučno, drugače pa ni drugih problemov, gre rad v vrtec hvalabogu. Vedno pa komi čakam, da bo ura toliko, da grem ponj, da smo potem skupaj.

februarka - nič ne skrbi glede larise je vse ok. Naš ima tudi nov rogec na čelu, je zadnjič prletu u rob mize, pa mu je takoj buška zrasla, pa čist modro je mel. Smo mal pohladil, zdej pa že barve spreminja user posted image

jencili- a vas je že zamedl? če bo nas, ne vem kaj bomo, ker sva obadva kripla user posted image user posted image

glede na to, da sva sosedi, ti bom rekla samo - poglej čez oknouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
27.1.2009 20:52:57   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čer,

glede na to, da sva sosedi, ti bom rekla samo - poglej čez oknouser posted image

ne upam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
27.1.2009 20:54:03   
mlavla

listek user posted image user posted image user posted image pozdravi se pa user posted image user posted image user posted image user posted image za Davida

mlavla lahko daš tudi sladkor v prahu. Barve se men zdijo ful močne, sem dala ne velik rdeče, pa je taka močna roza ala ciklam. A da bi iz tičine potem tako punčko naredila? fajn ideja user posted image jaz bom torto kar na tanko z masleno kremo premazala, k se mi zdi še najbolj sigurno user posted image kaj si pa ti mislila user posted image jaz vem, da bi bila čokolada mnogo bolje, sam kar ne upam user posted image če si pa mislila nadev, bo pa sadni

ja jst bom najbrž tud kar z masleno namazala...nadev pa še nevem...mogoče celo čokoladni..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
27.1.2009 20:55:27   
blaža
ella, dej prilimaj še kako lušno slikico iz tičine, se zna zgodit, da eno nardim za torek in eno za sobotouser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
27.1.2009 20:55:37   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čer,

ne upam user posted image user posted image user posted image user posted image

nč bat, ni hudgauser posted image
tud belo ne vem, če je še vedno...pa še umirja se čist...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
27.1.2009 20:57:52   
mlavla
blaža a ti boš premazala z masleno?

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
27.1.2009 20:58:10   
blaža
no če se odločim, da nardim v dveh delih in bi starše in sestro povabla v torek, ko ma rojstni dan, bi torto kar kupla tle dol v naši trgovini. So take kilske male in stane 7e, je pa ful dobra, čokoladna in jo pol samo oblečem. za soboto, ki bom mela več cajta, jo pa prav spečem.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
27.1.2009 20:58:58   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

blaža a ti boš premazala z masleno?

Če bo čokoladna bo sigurno prelita s čokoladno glazuro, če bo sadna pa z masleno.

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?