blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey jaz sem odraščala med drogami, vsi moji takratni prijatelji so najmanj kadili travo. pa ker sem bila tako vzgojena in ker sem močan karakter razen cigarete nisem poskusila čisto nič. danes sta 2 od tistih mrtva , veliko ostalih sem videla na metadonski terapiji ko sem imela prakso, kar nekaj pa jih je normalnih, imajo otroke, delajo, so v službi. pač...zelo odvisno je kako otroku to predstaviš in kaj mu daš vedet da droga je. travo sem jaz tut pol probala, ampak ko sem bila dovolj stara da sem vedela, da pač nimam zarad tegamožnosti zapast v trše droge. ma pol ugotoviš da trava sploh ni panike, ma sej to sploh ni važno, pri 15 pa je malo drugače. ampak pač, lahko greš mimo tega. moj je probal še marskiaj drugega in je tut danes odgovorna odrasla oseba.se mi zdi da otrok mora neke stvari dat skozi na svoji koži, od okolice je pa dosti odvisno kako se bo razvil od odraslega odgovornega človeka. seveda moje mnenje. da pa nebote mislile, da bo jaz to pri jakcu odobrala in mu dala proste roke. ne, pač če bo pa prišel do tega, se bomo pač odkiro pogovorili. mah...kje je še to. uživajmo šeeeeeeee ja ma dej! Jaz se tolažim zakaj je dobro, da sem v Senožečah, ti mi pa stemle kvariš mojo utvaro. Raje reci, da mam prav, pa bom zadovoljna. ma se hecam, sej vem kako je to. jaz sem tudi odraščala v taki družbi, pa mož tudi, pa jaz ne kadim, pa še trave nisem probala, pa ne da je to zame kej takega.