lillchy123
|
čer tko, jst sem vse zrihtala,sam en pisker sem mu pustila za oprat. poganjalca mamo mi tud sposojenga, ampak nič ne dela in tud tist podstavek za guncat je tolk čuden, da se sploh ne da. tko da je za božič dobu novga in sicer puja iz Leclerka. ma gor celo klaviaturo pa ključ, hupo, pa medvedka potisneš, neki prritisneš.. skratka vse neki zvoni in ropota in sveti. pa še gunca se lepo in še stopalke ima. ful všeč pa men je bilo ugodno 44 eur. pa ker mamo povsod ploščice, ga bomo mel kamot za ven in notr. zdaj za roj.dan pa bi rada uno leseno škatlo, ki ma gor različne stvari in na vrhu un labirint iz žic, ker mu je to ful všeč. drugač pa glede na to, da bo konec februarja že nekaj slišal, bi rada kakšne igračke z zvoki. un pametni kuža se mi zdi ful u redu. pa neki k prtisneš na živalco (slikico) pa se ta oglasi. babi mu je pa že oblubla eno stensko uro z nihalom, k je čist nor nanje! zdej morm sam še najt kandidata, k bi mu kupu hodalico, oziram igračko ki jo ima za oporo in jo poriva pred sabo. mi je fiul všeč ena iz muellerja, ki ima spredaj še kao igralno ploščo, ki lahko not like razl. oblik mečeš. in ko je otrok večji se vse skupi spremeni v prikolico, da si mulček lahko stvari okrog prevaža! sej naš še ne hodi, ampak to bo tko hitro. zdej se končno plazoi se je začel pa tud na noge postavljat in dvigovat. blaža, kje prodajajo uno zadevo, k se živalce oglašajo? a ma ktera še kako idejo za darilo? jst se grem še umit pol pa pančkat. mam sicer jutri obljubljeno spanje do 10h, ampak če mojga ne bo kmal s sestanka, pol budnice sploh slišal ne bo! nočko ps: dolenjka, jst bi tud slikce