Februarka08
|
Čer. Meti super pridna si bla dons uf, da bi mela jaz tolk energije Smo šli na kavico, k je zravn igralnica... in gledam enga kako lepo že hodi. Se je podil za starejšim bratcem, da je kaj... mamica pa itak za njim no, pol pa pride do Larise, ona je bla v vozičku, da sem lahko kavo spila pa pride mami zravn in se je začel pogovor... sem rekla da bo 11 mes. stara, za njenga sem pa predivedevala da je bil že mal čez 1 leto. Pa pravi, naš je tud 11 mes. Je tudi februarček, 11.2. bo 1 leto star je bil 3 tedne prej rojen in je mel 4400g je pa revček, ima alergije čisto na vse, sedaj še na KM pa refluks, pa ne vem kaj še vse sta bla zdele 1 mesec na pediatrični... no, zdej sta doma... tamal je tak živc, da to ne morš verjet... skoz mašira okol. In res že ful lepo hodi pol me je še vprašala kolikokrat se zbudimo na noč... pa rečem, da nič, ker ful lepo spi... in ona meni, da grejo spat ob 00.00 potem se pa do jutra vsaj ene 10x zbudi ma, prav boga je takole se zamisliš kakšno srečo imaš, da je otrok zdrav. Ma ni lepšega Dons se je oči mal spet izkazal, mi je kupu nekaj za v kuhinjo, da bom lahko še več dobrot nardila pa Larisi je Fifi kupu sem hotla jaz, pa ni pustil... prav, men je kul Zdaj se gremo pa stuškat, pa ninat. Midva pa mal pred tv. Lep večer!
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 17.1.2009 19:37:26 >