dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dober večer! Punce jaz sem tako . Luka ima ful grdo gnojno angino, naju je hotela kar v bolnico poslati , zdaj bomo probali doma in upam, da nam bo že jutri boljše. Mi je pa pokazala grlo in je bilo res ful ful grdo za videti, mi je žal, da sem pogledala, ker me zdaj še toliko bolj skrbi. Je pa Luka res bogi, nič ne more jesti in piti, kosilo je že po 3 žličkah zbruhal, le malo mleka popije po flaški, pa še visoko vročino ima, tako, da ful čakam, da minejo tiste 4 ure, da mu lahko dam svečko. Res sem čisto žalostna, sem že čisto naveličana teh bolezni. Sem danes že celo zmolila in prosila, da bi mu bilo boljše, ne vem kdaj sem nazadnje to naredila . Pa še sem dobila, tako, da še to vpliva na mene, eh ne bom vas več morila, lepo se imejte. Nočko. zdej pa jaz hočem poletje, da se tvoj Lukec končno malo pozdravi, ker to je pa čist tu mač krivično Kaj naj ti napišem? Mi se počasi cajtamo od smrkavosti in vso"odvečno" zdravje in imunost pošiljamo Lukcu