murkica
|
Punce jst sem tako zaspana... To pa ni več nobeni stvari več podobno. Še uro in 15 minut moram zdržat, pa bo... Ajsi že zadnji dan? Joj kako gre res hitro čas. Še malo pa boš tudi ti že zibala. Špelči vesela sem, da pozitivno razmišljaš!!! Vsak dan si v mojih mislih in vem, da tudi tebe čaka ta sreča, da boš nam pokazala slikico svojega sončka! Živček- Ma ja te finance so itak smotane. Jaz zdej čakam kaj bo pokazal pregled, potem pa se zaženem v iskanje, kaj se mi najbolj splača. Trenutno sem zaposlena smao preko študentskega servisa in zdej ne vem ali bo se mi bolj pslačalo, da me moj zaposli, ali da me zaposlijo tle na firmi, ali da celo ostanem kot študentka. Bo treba mal prečekirat. Sama bom tako ali tako še naprej delala za eno firmo, magar jim bo moj izdal račun preko s.p.-ja, tako da ne bova na preveliki izgubi (no seveda dokler bo šlo)!!! Sonček33- Bi pa res rade videle še kakšno slikico korenjaka. Sem pa vesela, da se je mastitis umiril in da bo zdaj ok. Kar se pa tiče tega, d abi se kaj dobili. Jaz bi počakala še kakšen mesec, da bo postalo res toplo, da bomo lahko uživale na sončku in se sladkale, pa da nas ne bo takoj, ko se bo sonček skril, začelo zebsti. Pa še Sonček se nam bo potem lahko pridružila. Upam, da se imate tudi ve lepo. Jaz sem ravno danes od prijateljice izvedela, da je bila na prvem pregledu in so videli srčka in da je vse ok. Tako, da imam polepšan dan!!!! Bodite lepo, pa se seveda še kaj beremo. Papa