slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ja...to je blo pa ful kruto. Mene tolaži to, da bom verjetno delala od 11.00 do 16.00. Tako, da ko jo odložim...jo čez pol ure čaka kosilo in potem grejo spat. Ob dveh, ko se bo pa zbudila, bo pa verjetno mama ali moj šel ponjo. Tako, da ji zdaj verjetno do julija ne bo hudega. Potem sem pa itak čez poletje doma. Šele jeseni začnemo zjutraj in do konca spanca. Se spomnim Nejca, kolk je prvi mesec vsak dan jokal. Potem se je pa navadil. Kaj čmo...mamo mlade stare mame. Tina, jaz tudi o tem razmišljam, kako bo. No, če sploh v katerem vrtcu dobimo mesto... Zamislila sem si tako, da bi moj začenjal delati ob 6h in bo fraj ob 14h, jaz pa ne bi imela predavanj ob 8h, tako da bi malo pred 8h šele pupo odložila v vrtcu, pa jo potem on pobere ob 14h, pa v začetku kolikor bi se dalo, bi bila doma, vsaj 2x tedensko... Tako nekako. Bi pa začeli septembra... Sicer pa mislim, da bo Anja sigurno čez 3 mesece hodila, če se že sedaj sama postavi na noge. 3 mesece je ful časa. Pri nas pa ati spi, je ponoči skrbel za malo, ona se igra..., mami pa navihančke peče, da bodo topli za zajtrk, zunaj sneži. Mislim, popolna sreča