sasa.vracko
|
Jutro Naj najprej pohvalim, da ne pozabim: AS - hvala in zelooooo lepe slikice kot lahko vidimo, si Lovro že kar škatlo z orodjem pripravlja pa Patricija je tud ful srčkana! RMRM - naša bernska planšarka je stara dobrih 10 mesecev, je pa zdej pozimi ful bajsa, taka ko medved , smo pri imenu mal zgrešil, ji je ime Pika jo pa Luka obožuje , ona pa njega, če le lahko ga na brzino po roki poliže mtinca1 - Lana je cuuuuuukerček, naš nekaj podobnega izvaja, ga moram tud mal posnet pa super je, ko se na koncu frajla kar sama usede in se reži Kleopatra - zdej maš pa taprav avatar Mi smo drugače uredu, po starem, naš pa ful šiba po tleh, po trebuhu, pa z levo nogico se poganja, pol se vmes naveliča in se na vse štiri postavi, pol pa na nos pade in spet po trebuhu naprej, pa tolk šiba, najrajš proti računalniku, ko so kabli po tleh (sem ga zadnji cajt ulovila, ko mi je prste tiščal v vtičnico), pa obožuje, da lahko liste iz rože cufa o madonca, ko bo orenk naštudiru po vseh štirih, pol bo šele fajn sicer je pa danes zelo lepo zunaj, taka belina, super bomo lahko s tamalim in psom mal sneg premetaval na dvorišču, mal kasnej...
|