aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Javni sektor bo imel letošnji regres 75% lanskega, mislim, da bo to 508€ bruto. Napredovanja ne bo pri nobenem, niti tisti, ki so že dosegli pogoje in imajo to datumsko urejeno že predhodno. P.r.a.s.c.i. OMG Nameravam delati skrajšani delavnik, se še odločam med 4 in 6-urnim. Čeprav bi osebno najraje delala na polno. Ampak Jernej. Tako bo Jernej v vrtcu 4 ure, plačali bomo polno ceno. To zato, ker lahko plačuješ skrajšan program vrtca, če le-ta obstaja. pri nas namreč ne. O.K. V Krškem že, ampak 1. ne spadamo v njihov okoliš in 2. nočem da Jernej menja okolje. Pa še po vsakega otroka na drug konec????????? Vsekakor bom v službo hodila samo zaradi osebnega interesa. Finančno bomo zaradi tega v veliko slabšem položaju, kot če bi bila doma. Slovenka-super za pilates. Alea--res držim pesti, da bo tehtnica pokazala napredek. Ja, Lovro mi res "pomiva" tla . Punce, kako prepričate svoje otročičke da sedijo? Naš noče. Ni šans! Sem ga hotela sedečega slikati v obleki od krsta. No, ni nam uspelo. Takoj se postavi na 4 in adijo.Prej, koše ni znal prav kobacat, se je pa odkotalil. Bi mu morala kupiti kakšno igračo, da ga zamoti???? Domače igračke ga namreč ne. Nobena. No, zamotijo ga DVD, koš za smeti, predali, računalnik, časopis,.... A se mi mogoče obeta še en ta "živc" kot Jernej?????????????? OMG Ne, res OMG
|