|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
9.2.2009 13:29:39   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Jah,hvala za odgovore.Ene smo zgleda zadnje case pac za preskocit....bo kasneje vec napisanega,ko po kaksno bolj "pametno"vprasanje-tepih,barve....
LP

user posted image user posted image kleo,kaj pa si spraševala,priznam jaz tudi včasih preletim poste,tako,dauser posted image user posted image user posted image sorči,če ponoviš vprašanje,ti odgovorim,če vemuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
9.2.2009 13:30:01   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo jaz

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
9.2.2009 13:32:59   
lunca14
kleo.............sem videla,tvoje vprašanje in tudi videla,da si dobila izvirni odgovor od aleksandre,glede zobkov ni pravila,lahko je kar naenkrat vse zunaj,lahko pa čakaš in čakaš,eneju so šele pred enim mesecem zrastli sekalci,se pravi pri 26 mesecih.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
9.2.2009 13:42:07   
Anonimen
Punce najlepsa hvala za odgovore,se posebej AS...me malo zivci dajejouser posted image

Pri nas so zgleda na vrsti zgornji prvi kocniki,ceprav na tabeli pise,da se izrascajo od13-19m.Je bilo ze prvih 8 zgodaj,tako da....je hudo,tamala je tolk boga...in najhuje je,ko sploh ne ves kaj je narobe.
Kaj se priporoca za blazenje bolecin poleg mazanja in mogoce sirupa proti bolecinam?
Sem bila ponoci cist zmesana,sploh nisem vedla kaj naj,HB,da imava v cetrtek koncno pregled-pikica,bom lahko p malo vec povprasala.

Lunca,kaksna kravica Mojca...sem 2x brala....se bo krava otelila al kako?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3829
9.2.2009 13:46:42   
aleksandra silvija

Punce najlepsa hvala za odgovore,se posebej AS...me malo zivci dajejouser posted image

Pri nas so zgleda na vrsti zgornji prvi kocniki,ceprav na tabeli pise,da se izrascajo od13-19m.Je bilo ze prvih 8 zgodaj,tako da....je hudo,tamala je tolk boga...in najhuje je,ko sploh ne ves kaj je narobe.
Kaj se priporoca za blazenje bolecin poleg mazanja in mogoce sirupa proti bolecinam?
Sem bila ponoci cist zmesana,sploh nisem vedla kaj naj,HB,da imava v cetrtek koncno pregled-pikica,bom lahko p malo vec povprasala.

Mi imamo za mazanje dlesni DOLOGEL (gingvinalni gel).
Ne verjamem, da kaj pomaga.Ima naš Lovro  šele dober teden star prvi zobek. Jernej in Patricia sta 1. zobek dobila okoli 10.11. meseca, kasneje pa....niti nisem bila pozornauser posted image . Vem samo to, da je šlo počasiuser posted image .

Mojca-iiiii telička boste imeliuser posted image user posted image user posted image .

Lunca--o, vi že barvate. Suuuuper!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
9.2.2009 13:50:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Mi imamo za mazanje dlesni DOLOGEL (gingvinalni gel).
Ne verjamem, da kaj pomaga.Ima naš Lovro  šele dober teden star prvi zobek. Jernej in Patricia sta 1. zobek dobila okoli 10.11. meseca, kasneje pa....niti nisem bila pozornauser posted image . Vem samo to, da je šlo počasiuser posted image .pri nas je bilo ze pri tali zelo hitro,samo nisem vedla,da tudi kocniki lahko pridejo tako zgodaj.Bom sla v lekarno povprasat kaj priporocajo.

Mojca-iiiii telička boste imeliuser posted image user posted image user posted image .kot sem jaz razumela,bo telila karavica Mojca,ne pri Mojci kravicauser posted image

Lunca--o, vi že barvate. Suuuuper!

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
9.2.2009 14:15:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

8. M E S E C E V 
user posted image
čestitke za obmesečnico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3832
9.2.2009 14:30:07   
lunca14
user posted image user posted image user posted image kravica mojca je dobila svojga telička-teličko Emouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
9.2.2009 14:33:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image kravica mojca je dobila svojga telička-teličko Emouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image kaksen se vam zdi tale poganjalcek,se sploh splaca,ker pride 100eu.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 9.2.2009 14:39:11 >

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3834
9.2.2009 14:47:27   
Tina 28
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja..imena so prav osebnauser posted image user posted image user posted image user posted image .

nisem si mogla kaj, da si ne bi predstavljala, kako bi Mojci v Lj telila kravauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
9.2.2009 14:58:40   
Anonimen
...al pa tale,je pol cenejsi..

user posted image

pa tole mi je super,samo se da samo prek neta narocit

user posted image

...al pa tole,je cenejs,tisti stol zgoraj je 130eu,pa ne vem ce bo "moz"hotel kupit...

user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 9.2.2009 15:05:04 >

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3836
9.2.2009 15:02:20   
Anonimen
Danuser posted image

Čestitke obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za teličko Emo user posted image
Za ješče otrokeuser posted image
za bolančkane user posted image user posted image user posted image user posted image
Tina28, za elektriko si nujno čimprej dobi merilec, vidim, da ti ga bo ninny posodila user posted image user posted image user posted image Pri moji teti je bila kriva toplotna črpalka, je bil račun iz 30 € na 80€.  In tisti stroj, ki vam pokaže, da preveč porabi, zamenjajte, ker boste v parih mesecih pokrili nov stroj z manjšo položnico.user posted image

Kleo, da ti napišem o zobkih: na spodnji čeljusti praktično ni videti da otrok dobiva zobe, razen ko se pojavi pod dlesnijo bela črtica. na zgornji dlesni pa je zgodba drugačna, saj je videti tako bulico, zelo napeto in takrat rinejo zg. zobje ven. Tabela, ki jo je dala AS je odličnauser posted image , vendar pri nas ne velja, ker mi dobivamo vse zobe nakmalu.user posted image Bulica pri bulici. Zdaj čakamo 8 zobek, kmalu bo 9, 10,11,12. Ja, vidi se prav lepo. Govorim o vrstnem redu prihajajočih zobov, ker izraščajo itak mimo sheme.user posted image

Mi smo bile že 2 rundi zunaj (3 ure skupaj)user posted image , zdej pa je zaspala noter, ker edin tako mi spi več kot 1 uro. pa bomo šli še potem eno rundo ven.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3837
9.2.2009 15:08:02   
Anonimen
O,Didlinaa...sej tamala ima zgoraj fejst zateceno...to se pravi,da zobje prihajajo.Kaj sta se s tvojo zmenili,da bo "tekma",ktera prej in vec?
Pridni za sprehod...moja spi,gre kasneje ven,je danes sele ob 11h vstala..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3838
9.2.2009 15:19:22   
Anonimen

O,Didlinaa...sej tamala ima zgoraj fejst zateceno...to se pravi,da zobje prihajajo.Kaj sta se s tvojo zmenili,da bo "tekma",ktera prej in vec?

Mi smo včeraj (v nedeljo) vstali ob pol 10. user posted image Mi je prizanesla, ko je rogovilila do 3 zjutraj.user posted image
Očitno res tekmujeta katera bo imela več zobkov.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3839
9.2.2009 15:21:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Mi smo včeraj (v nedeljo) vstali ob pol 10. user posted image Mi je prizanesla, ko je rogovilila do 3 zjutraj.user posted image
Očitno res tekmujeta katera bo imela več zobkov.user posted image

..in ktera bo ponoci bolj rogovilila in zjutraj dalj spalauser posted image ...zdaj pa sibam,se ze nekaj oglasa...pa ne bo snicl za kosilo,juhca goveja z zelenjavouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3840
9.2.2009 15:26:23   
*anamor*
Haj,

no jaz pa sem vam nisem oglasila že nekaj časa. Mi smo bili pred 2 tednoma bolani imeli smo neki virus in mi ni nič jedel. Včeraj pa je dobil vročino 38,9. Sprva sem mislila, da so zobeki, danes pa sem ga vseeno peljala k zdravniku. Skratka imava vneto grlo. Dobila pa sem Calpol in svečke Paracentomol.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
9.2.2009 15:31:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Haj,

no jaz pa sem vam nisem oglasila že nekaj časa. Mi smo bili pred 2 tednoma bolani imeli smo neki virus in mi ni nič jedel. Včeraj pa je dobil vročino 38,9. Sprva sem mislila, da so zobeki, danes pa sem ga vseeno peljala k zdravniku. Skratka imava vneto grlo. Dobila pa sem Calpol in svečke Paracentomol.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3842
9.2.2009 15:51:16   
Tina 28
kleo...men so vsi artikli ful všeč, čeprav bi poganjavčka raje rdečega, saj lahko malo voziš brez da bi si hrbet uničuuser posted image .

stolček-gugalnik mi je pa bolj všeč pikapolonica...ne vem zakaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
9.2.2009 16:09:10   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kleo - zaradi zobkov ti je AS super napisala. Kar se pa poganjalčkov tiče, je pa men boljši tisti, tacenejši. Sem ga tud sama gledala v toysu (je zdej v akciji), ima pa ravno tako tist ročaj za vozit.

Vsem bolančkanim user posted image user posted image user posted image .

Slovenka, če ti tole kaj pomaga, povzeto po knjigi Barve, Suzy Chiazzari:

"ORANŽNA- preganja potrtost. Poživlja nas in greje, spodbuja um in obnavlja zanimanje za življenje. Krepi imunski sistem in pospešuje prebavo ter sprošča tekočine v telesu. Krepi vranico, pljuča in trebušno slinavko. Ljubezen do oranžne nas povezuje z našim telesom. To je vesela in radoživa barva, ki izdaja potrebo poi pogovoru o odnosih doma in v službi, ki se nam zdijo pomembni. Odraža željo po tem, da bi pozabili preteklost in obnovili zaloge energije.
Vsi odteknki oranžne spodbujajo tek in pospešujejo prebavo. Zato so breskova in marelična barva, ter breskovo rumena najprimernejše barve za jedilnice...

VIJOLIČNA - uravnava telesno presnovo in pomaga vzdrževati potrebno količino kalija v telesu. Blaži lahkoto in očiščuje. Vzpostavlja duševno ravnotežje in pomaga krotiti strah in obsedenost. Ta barva zmore spreminjati in v naše življenje vnaša spremembe. Napolni nas z mirom in nam pomaga nazvezati stik z našo ustvarjalnostjo in duhovnostjo, tako da se lahko spreminjamo in razvijamo. Če nas privlači, je čas, da pretrgamo s preteklostjo in se zazremo v prihodnost. Primerna za: soba za zdravljenje, spalnica, soba za učenje, soba za meditacijo, svetišče....

Jaz osebno sem sigurno bolj za oranžno, sploh če je prostor v kleti. Pa oranžna zelo lepo paše k temnem pohištvu, pri vijolični barvi pa se mi zdi lepše belo pohištvo, no, seveda pa je to moje mnenje.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
9.2.2009 16:24:11   
RMRM
Ali mogoče katera bolj podrobno pozna področje olajšav pri dohodnini, namreč ko dam podatke za izračun, je znesek za vračilo vedno enak, ne glede ali napišem enega otroka, dva ali tri. Posebna olajšava za vzdrževane člane se vedno spremeni, ko pa na koncu izpiše znesek za vračilo, je pa vedno enak, ne glede na št. vzdrž. članov.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
9.2.2009 16:28:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Ali mogoče katera bolj podrobno pozna področje olajšav pri dohodnini, namreč ko dam podatke za izračun, je znesek za vračilo vedno enak, ne glede ali napišem enega otroka, dva ali tri. Posebna olajšava za vzdrževane člane se vedno spremeni, ko pa na koncu izpiše znesek za vračilo, je pa vedno enak, ne glede na št. vzdrž. članov.user posted image

a na tej strani računaš?http://edavki.durs.si/OpenPortal/CommonPages/Documents/New_Doh_Odm.aspx

ker tukaj je meni lepo zračunalo ko sem eno dodala in spreminjala

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3846
9.2.2009 16:39:06   
RMRM
Ninny, hvala. Sej drugač sem tud jaz na tej strani računala, sam mi vedno enako pride, tudi če sem vpisala samo enega otroka, zato mi pa ni blo jasno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
9.2.2009 16:48:38   
mtinca1

mi ni logično, razen v primeru, ko bi že s prvim otrokom dobila vrnjeno vso dohodnino, ki si jo vplačala med letom. ker lahko dobiš vrnjeno maksimalno toliko kolikor si med letom vplačala.    ampak to bi bilo v primeru, da bi imela res nizek dohodek, pa mislim, da pri tebi ni tako.

mogoče nisi vpisala vseh podatkov od otrok, ... dš, datum, mesec od 1 - 12...?user posted image

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 9.2.2009 16:49:53 >

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
9.2.2009 16:48:46   
mtinca1
Taj - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Marisa - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
9.2.2009 16:58:01   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

mi ni logično, razen v primeru, ko bi že s prvim otrokom dobila vrnjeno vso dohodnino, ki si jo vplačala med letom. ker lahko dobiš vrnjeno maksimalno toliko kolikor si med letom vplačala.    ampak to bi bilo v primeru, da bi imela res nizek dohodek, pa mislim, da pri tebi ni tako.

mogoče nisi vpisala vseh podatkov od otrok, ... dš, datum, mesec od 1 - 12...?user posted image

mtinca, hvala tudi tebi. Bo pa najbrž res to, kar praviš, ker sta bila res oba zneska enaka, tako vplačana akontacija kot znesek za vračilo, zato mi pa ni bilo nič jasno.
Drugače pa, ja, žal je kar nizek dohodek, kljub zahtevnosti delovnega mesta in VII. st. izobrazbe. user posted image user posted image user posted image  v glavnem. Pa še vsi dodatki ki sem jih dobila, so šli gor zadnji mesec, tko da se nič ni štelo za porodniško user posted image .

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Katero ime vam je všeč?
lunca69

Staša (14%)

Žana (29%)

Cynthia (4%)

Neja (52%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!