|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
21.1.2009 20:55:56   
Taanikaa
drgač pa vidim da ste zelo zgovorne zdej zvečeruser posted image user posted image user posted image ..hm..kleo morda?bova midve kako rekle?user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
21.1.2009 20:56:41   
Taanikaa
oooouuujjjeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
čokolado prosim!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
21.1.2009 20:58:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christy

o ninny,kje se pa ti skrivašuser posted image ?..hec hec..nate pa že dolgo nisem naletelauser posted image

ma kaj pa vem, mam mojga doma in nisem toliko na računalniku, zvečer grem pa če po pravici povem včasih raje na kavč, pa kakšen film pogledam

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
21.1.2009 20:58:23   
Anonimen
oujeaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
21.1.2009 21:01:31   
Taanikaa
ja sej jst tud veš..me mali res včasih tok izčrpa da sem pol čist hin..se popzna da sem sama velik doma,cel dan z njim in pol kr padem dol včasih,sej je luštn ko se sam že zaigra,sam je pa tud kr zahteven morem rečt,pozornost,pozornost,pozornost..pa otrok-dojenčkov se bojiuser posted image ..ni jih vajen tko kot odraslih...to bo lušten v vrtcu ojej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
21.1.2009 21:03:41   
Anonimen
ja, jaz sem kakšen dan tud čisto brez energije in samo kavč in tv vidim

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
21.1.2009 21:06:13   
Taanikaa
pr men je pa zadnje čase kr velik takih dnevov,al pa že spomladanska utrujenost zdej name delujeuser posted image user posted image ...pa pozna se kr ven ne moremo pa je tečnoba še tolk bolj na delu,pa še zobkov od nikoder ni,že 3 mesece smo na dvehuser posted image ..me prav zanima kako dolgo bomo še...vi ste se že kej pozanimal pri zobarju?..eni so že dobili domov povabilo...kdaj,pri enem letu jih je treba peljat ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
21.1.2009 21:12:13   
RMRM
Čer!

O christy in ninny, helooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Ela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse bolane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
21.1.2009 21:12:28   
Anonimen
dobila vsa vaša zs, pa bom kr zdejle popravila - sam še zmer sprejemam - bom v petek al pa soboto še en update nardila

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1209
21.1.2009 21:12:44   
Taanikaa
no grem jst lepo pred tv in počasi kr ležat..bi rada gledala pol na A neki nasveti madih mamic al za mlade mamice pa nevem če me nebo zmanjkalo prej...se tipkamo jutri še kaj..nočko

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
21.1.2009 21:13:37   
Taanikaa
popravek-še ne grem user posted image user posted image user posted image mam še ene par minutk časa.
o RMRM kako si?

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
21.1.2009 21:14:11   
Taanikaa
Nya kaj so rekli pri zdravniku????

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
21.1.2009 21:15:34   
RMRM
christy, kar greuser posted image .

nya - user posted image user posted image user posted image user posted image  da ne bo treba v bolnico in da se hitro pozdravite.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
21.1.2009 21:16:51   
Taanikaa
RMRM ti kaj veš tole z zobarji?..kdaj? A se dobi vabilo al moreš sam naročit male?Vsak drgač pove...hm

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
21.1.2009 21:18:28   
RMRM
zgleda da je tud to drugače kot prej. Jaz sem za moja2 dobila vabilo pri treh letih, kjer je poleg zobarja tud psiholog. To, da je pregled pri enem letu, sem pa zdej prvič prebrala. Sem mislila da se beyba mal hecauser posted image .

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
21.1.2009 21:19:43   
Anonimen
Jaz sem še pri Maši  dobila vabilo za zobarja pri 3 letih

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1216
21.1.2009 21:20:37   
RMRM
kje pa ste dobile to info za pregled pri 1 letuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
21.1.2009 21:21:11   
Taanikaa
ja jst sem zasledila tud v eni reviji pa nevem če ni blo moj malček že ful časa nazaj,pa mi je blo to tok hecno,kaj češ malega vozit tko hitro no,pa kokr se spomnim zato,ker če eni zobi ne izrasejo ti pol neki dlesen prerežejo al neki že...lej ne me za besedo vzet točno kaj je pislao,neki v tem smislu,pol mi pa ena znanka reče zadnjič da je dobila vabilo,pa ena k ma že čez leto starega fantka da pa nič ni dobila...user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
21.1.2009 21:22:07   
Taanikaa
sprašujem pa zato,ker mi je res hecno,sej pr enem letu ja nimajo malčki vseh mlečnih zobekovuser posted image ..pa da bi kr neki rezal vem pa da neki če zobeka nobenga nima otrok do enega leta da pol pa naj bi otroka peljali na pregled k zobarju,to sem pa na netu zasledila..nevem,mal čudno nouser posted image

< Sporočilo je popravil christy -- 21.1.2009 21:23:02 >

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
21.1.2009 21:22:41   
Samsa

RMRM ti kaj veš tole z zobarji?..kdaj? A se dobi vabilo al moreš sam naročit male?Vsak drgač pove...hm

čer...

Pri nas je tako, da v drugi polovici prvega leta pri pediatrinji dobiš listek s tel št. in pokličeš k zobarju ter naročiš ( LAra ima datum 9.3.09 - pa še zmeraj mi je malo smešno, ko še nima nobenega zoba user posted image user posted image user posted image )

nya: mirno noč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
21.1.2009 21:24:42   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

čer...

Pri nas je tako, da v drugi polovici prvega leta pri pediatrinji dobiš listek s tel št. in pokličeš k zobarju ter naročiš ( LAra ima datum 9.3.09 - pa še zmeraj mi je malo smešno, ko še nima nobenega zoba user posted image user posted image user posted image )

a vi imate pa že kr datumuser posted image ,no pol je očitno neki na tem al kako???

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
21.1.2009 21:24:52   
RMRM
christy, drugač pa sama poklič pa vprašaj, pa še zobarja si boš mogoče lahko sama izbralauser posted image .

Pri nas sta v glavnem začela hodit pri 3 letih oba, tko da danes nimata strahu pred zobarjem, tako kot ga ima mamiuser posted image .

Smo pa imel tako luštno zobarco, je ene dva obiska otroka samo gor in dol s stolom vozila, pa jima tisto zobno protezo pokazala, pa vedno sta štampiljko dobila, res super pristop. Ne pa pri nas, ko smo mel v osnovni eno mesarico, ki je samo zobe pulilauser posted image . Nič čudnega da me je še danes groza k zobarju.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
21.1.2009 21:26:12   
Taanikaa
nam na zadnji posvetovalnici ni nihče nič rekel,mogoče bojo ko bo star 9 mesecev,na naslednji posvetovalnici,sicer pa pride patronažka k nam ko bo star 8 mesecev jo moram poklicat in jo bom vprašala...si morem kr nekam zapista kaj jo moram vprašat kr bom pozabila drgač...

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
21.1.2009 21:27:24   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

čer...

Ja, pol je pa res nekaj na tem, bo treba mal vprašat. Smo pa mu tud še brezzobiuser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
21.1.2009 21:27:45   
Samsa
nič babike... jaz grem user posted image user posted image user posted image user posted image .... mejte se

želim vam dolgo in mirno noč user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroška imena: Nežna imena za nežne otroke
Izbrali smo dvajset nekoliko manj znanih čudovitih nežnih imen za vse nežne deklice in dečke, ki bodo nekoč zrasli v čud...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kje kupujete igrače
ksenija12

Kje kupujete igrače za svoje otroke (za darila..)

v nakupovalnih centrih (spar,mecator,..) (32%)

otroških trgovinah (baby center,pikapolonica..) (54%)

majhnih specializiranih prodajalnah (3%)

preko spleta (3%)

drugo (9%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!