Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Čestitke obmesečnikom: - Anja (Tina28) - Žiga (Kaja08) - Tia, Hana (Eva2008) dobro jutro in se kr podpišem pod tole Mi smo pa danes spali od 19-6:15..sem tok vesela,po dolgem času..no je pa tud res,da sem šla spat ob 21:15...sem mal tuhtala,ko se bo ura prestavila bojo hodili otročki spat ob 20-tih in spali do 7 al pa še kej več--vauuuu,razkošje ..druga pa nič novega,sem doma, v bolnico ne grem,so mi datum prestavili,ker sem imela povišane levkocite pa še bolna sem,že gre na bolje sicer,tko da imam zdaj šele maja operacijo ,je dolgo za čakat,tko da namesto v službo grem jst v bolnico pol pa direkt na bolniško za kak mesec...Kleo sem te že imela v mislih,upam da boš uredila tole štalo no ,sej boš,jst vrjamem da boš uredila vse tko kot mora bit ...moj sine se mi zdi da je spet tok zrasel,nekam velik mi je ,pa zelo mu je všeč gunganje,in pleše po takltu,če ga imaš v naročju in da sliši kako glasbo začne obvezno "pumpat" ..in seveda ko si je zapomnil kako mamico boli ko jo za lase vleče in ščipa in mami skoz auva,zdej pa že 3 dni sam auva govori ..vglavnem sem ful vesela,ko vidim kako napreduje,čeprav o plazenju ni ne duha ne sluha ..eh pa sej bo če bo če ne pa pač ne...joj bo treba neki zajtrkovat it...pa dober tek in še od mene.. ja profil je pa carski a ne?!
|