bučka25
|
ejla, os* - kar dosti hodimo v kp na igrala, tako da se bove slisale in zmenile. Ce pa bo se katera za, pa naj kar pove, da se malo se spoznamo dokler ne pridejo ven nasi buckoti, drugace pa na sprehodih. bia79 - si ze zacela s porodnisko ? Se kaj sprehajas po izoli ? Jaz se poskusam organizirat, pa vednio pride kaj vmes in ne morem izkoristit lepih dnevov za sprehode. Ampak ce se zmenim s kom, se nekako prisilim, da grem in pustim obveznosti na stran. supernova2002 - tudi mi smo bili na predavanju o prucki pri prvem otroku in smo bili ful zagreti. In ko sem v porodni sobi omenila da bi rada rodila na prucki, je babica samo zmajala z ocmi in rekla, ne ne, bomo kar na postelji . Ma sem bila jezna, so leni, ker morajo cel porod biti pri tleh in cakat da prikuka mala glavca ven. Kaj sploh potem predavajo o moznosti uporabe pricke, ce pa se jim na koncu ne da. Bi morala bolj vztrajat, ker to je moja pravica in zelja... No na vse zadnje tudi na postelji ni bilo tako slabo, vendar po moje je na prucki lazje rodit, ker pritiska sila otroka dol oz. ven. belen - hvala, ma po moje bo se kar zrastel trebuh, ampak nic zato, saj mora, da zgledamo kot nosecke, kajne. Mi smo si nekako zeleli puncko kot ta drugega otroka, ma bo prisel se drugi fantic na svet. Moramo probat v tretje, lahko pa da bo puncka ali pa bosta prisla dvojcka in bosta obe puncki (v nasi familijo je to mozno). Ma moj dragi bi se ustavil kar pri dveh, jaz pa ne vem se... nic, grem likat naprej. Uzivajte v lepem vremenu.
|