Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
- čeprav se mi je zdelo malo zgodaj na NS za to, ampak je zvenela G kar prepričana). PDP pa 22.10.... se mi zdi še takooooooo daaaaaleč. In si niti ne predstavljam kako bo tam proti koncu, kot ste zdaj nekatere - trenutno skoraj nimam nobenih težav, še trebuh se komaj vidi... Razen to, da sem zaspaaaaana (danes prespala cel popoldan in ustala ob 22h - zato ob taki uri na forumu :S). 
Verjetno kakšen ptiček...če ga ni celo moja mama v sobi imela...zadnjič je lastovko ven lovila.
Sicer jaz kar se tega tiče sem še OK. no zdej zjutraj sem bila že res na koncu z močmi in sem mogla šibat, ker me je že fanj stiskalo...
! Vidim da mamo že 2 nova člana!! Super! Kaj Biji se pa še nikamor ne mudi!? Boga,morš bit že štufa kaj? Mi mamo še mesec in pol pa že zdaj ne vem kaj naj sama s sabo. Ja glede otekanja... Jest sem 2. trimesečje kar pošteno otekala. Zdej pa nič! Ampak verjetno pripomore to, da sem non stop v vodoravni liniji! Ma za danes sem se odločila da grem mal po Izoli, ker ne zdržim več med 4 stenami, pa še tako lepo vreme je. Tud počutim se fino!!
1.5., ERIK , 56 cm in 3570g
6.5., MARUŠA, 53cm in 3250g