Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sploh ni tako super vidno, kot vidis npr. na TV ali v kaksni reklami za 3D. Cena pa 63 EUR, traja cca 20-30 min.
.
Pa še to. Če pogledaš ceno posameznega vozička in navicelle, te pride DUO 639,98 €, med tem, ko pa v trgovini Tutto per il bambino stane TRIO z torbo za previjanje vred 634,00 €. Razlika je, ni dvoma. Zato bova midva kupila trio in potem lupinico še zaprto prodala, da si lahko nabaviva Maxi cosi iso fix. Mislim, da bo ta varianta za naju nojbolj sprejemljiva. Če pa v slučaju ne bova do rojstva prodala jajčka, ga bova pa imela. No nekaj takega imava v mislih. Moja barva pa pride šele aprila v trgovino.
?...
, edina avgustovak....
...
... ma za sigurno še javim
??
, ko pa se načrtno prav premikam sem kot v
. Naročila sem se še na eno terapijo, glede na to, da sem prvič noseča , si moram malo ugodja privoščit. Saj ne vem, če je to moja prva in zadnja nosečnost, ne? Zato se malo več razvajam kot ponavadi!