Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
da nebi slucajno katera norebe razumela...nisem nimam pa pojma zakaj mi to pise...po moje se je moj igral pa mi zaj to pise ...ker RR je vedno vkloplen pa ce sem tu al pa ne
Joj pri nas pa že od jutra taki lepi sonček, da sploh ne morem verjet, kaj pišete o ledu, snegu...Je pa precej mrzlo, to pa drži. Rodit še ni šla nobena, kaj?
no lepo da je vsaj na enem koncu slovenije lep sonček bom nardila fotografijo pa ti jo poslala, da boš vidla kakšna zimska idila je pri nas postala včeraj v 3 urah.
ne nobena še ni šla rodit, še vsi vstrajajo
Tako kljub ukinitvi profila na Facebooku za vedno ostanejo vse osebne informacije uporabnikov in njihovega obnašanja na strani, torej tudi, s kom so kaj govorili in nad čim so se pritoževali, da ne govorimo o fotografijah osebne narave.
zato mojca
O tem sem tudi jaz brala; sem pa na facebooku že kako leto dni ... Sicer pa nimam nič takega gor, v bistvu nasploh ful pazim, kakšne slike dajem gor ... Baje zdaj že bodoči delodajalci dajejo preverjat, kaj se najde o nekom na netu, tak da previdnost res ni odveč.
sem sedaj prebrala o FB in ker nisem neki računalničar še nisem gor pa sedaj ko vas poslušam sploh nimam želje,me pa zanima zakaj naj bi blo to nevarno tak pa še pri avgustovčkih sem to brala ,če se seveda da kateri pojasnit
Tako kljub ukinitvi profila na Facebooku za vedno ostanejo vse osebne informacije uporabnikov in njihovega obnašanja na strani, torej tudi, s kom so kaj govorili in nad čim so se pritoževali, da ne govorimo o fotografijah osebne narave.
zato mojca
O tem sem tudi jaz brala; sem pa na facebooku že kako leto dni ... Sicer pa nimam nič takega gor, v bistvu nasploh ful pazim, kakšne slike dajem gor ... Baje zdaj že bodoči delodajalci dajejo preverjat, kaj se najde o nekom na netu, tak da previdnost res ni odveč.
no pa saj si vidla, da jaz nimam nič kaj takega, ki bi mi lahko škodlo, na facebooku pa tudi res full pazim kaj rečem in kaj ne noja saj to je tudi res, da vse že preverjajo bodoči delodajalci, saj se o vsakem najde nekaj na netu, dovolj je samo da ma email naslov, pa že vejo nekaj o njem, al pa v imeniku mobitel številko, pa je tudi že zadetek v googlu.
iiiiii tatly kaka lepa zajčica,in kak simpatična mlada mamica ,kje pa si ji to kupila? ker mi tudi nekaj iščemo za nečakeca,pa vse kar majo in nam je všeč,je njemu prevlko
tina-ne jaz sem malo v stellini kozi pa bederije pisem violeta to smo kupli v intersparu
1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm 5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm