blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Čer! Evo jaz se še malo javim. Spakirano imam že vse, jutri še samo sendviče naredim in gremo. Upam, da bomo imeli lepo vreme in, da se bomo kaj dobili na kakšni kavici. Blaža, februarka upam, da se bomo tokrat dobili na kakšni kavici. Vaju bom poklicala, meni bi zelo pasalo mogoče v soboto bolj zjutraj, ko gre moj na kolo. No, saj se bomo slišali. Lahko pa tudi vidve pokličeta. Pina tudi mi 4-je ti želimo vse lepo ob rojstnem dnevu, da se ti izpolnijo vse male in velike želje Mala_pikica jaz pridem dol v nedeljo dopoldne. če boš še tam, se ti javim, ker jutri smo doma. Moja bo delal naprej kopalnico, ker je danes zabušaval, in smo bili na pikniku. Fulll lepo smo se imeli. vsi so otroke vozili z avti naokoli, da so kej odspali, pri enih je palilo, pri enih ne, Blaža smo pa dali zraven nas v voziček, dudo in gazo, da se je pokril po glavi in je zaspal kljub našemu klepetu. pol smo ga malo odmaknili od nas in je odšlafal uro pa pol. Res je priden, pa Matija tudi. Mlavla, zelooo lepe slikice, so me kar raznežle. Zdej ste pa res prava družinica.