Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 15.3.2009 21:39:48
|
|
|
|
MetiLu
|
Februarka, resno, nehaj s tem norim čiščenjem, ker ti za to noben ne bo dal diplome zdaj je čas, da se posvetiš sebi in mali pikici v tvojem bauhiju Sej jest sem prej tud skoz s cujno letala okol, zdej pa čist z lahkoto iz počivalnika gledam prašno pohištvo in neposesan tepih (no, sej ni tko grozn ) Dost heca, nosečke, pazite nase
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 7:15:36
|
|
|
|
Janey
|
jutro, prva?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 7:32:50
|
|
|
|
ella79
|
jutro, druga
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 7:40:34
|
|
|
|
mary_lou
|
jutro tretja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 7:58:11
|
|
|
|
Janey
|
smo pa zgovorni danes jaz ne morem bit, ker res ni moj dan...mah problemi z sej bo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 8:07:19
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Četrta Jaz že zelje kuham in smrdi za kozlat bom nardila joto da bomo mel za 2 dni kosilo, ker jaz se sploh več ne spomnim kaj naj kuham tako je smotano zdaj tole, ko morm zase narest za okrog 13h kosilo, in more bit nekaj takega da lahko mojadva potem pogrejeta okrog 15h dobr, da je drug teden že april, ker me bo baje šefica dala na drugo del. mesto in bom dopoldne bo pa še bolj zaj****** in bom baje gurala kot bom vidla kako bo... če bo res tako, kot mi pravijo sodelavke, bom kar lepo doma ostala ker se ne mislim tam razpočit. Klinc pa dnar in vse ostalo, bom mislila na naju z in na mojo Lariso. Bom pa vsaj več z njo. Itak bom mogla potem še 35 let delat vsak dan po najmanj 8 ur dnevno, zakaj pa ne bi zdaj še kaj izkoristila če bom lahko no, dosti nakladanja, grem dalje kuhat Pa princesi zajtrk, mene je pa že vse minilo, slabost je spet udarila, ne vem od kje Vsem lep dan, naj vam tale ponedeljek v službi čim hitreje mine!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 8:11:27
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, peta dopoldan bom doma, ker mora v službo, ker že 3 tedne ni nič delal in ga že postran gledajo... res da je delo preko ŠS, a vseeno, popoldan imam pa jaz neprestavljiv sestanek in se bova samo zamenjala... mah... to je tako ko se lahko samo nase zaneseš... stipe kako že pravjo... uzdaj se use in u svoje kljuse no, vsem želim lep, miren dan... janey , da se kmalu uredi med vama
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 8:31:02
|
|
|
|
Janey
|
blacky hvala ampak ne vem če se sploh še bo kdaj. mogoče sem kriva jaz, ne vem kr se samo jaz jezim in se samo zaradi mene kregava če bom kdaj znala preslišat in it mimo nekih stvari, in nardit sama in se ne sekirat pol mogoče bo ok, drugače pa...on se ne bo spremenil, jaz pa tut ne vem če bom lahko. pol pa gušim in sem tečna, da bi pa gospod pomislil, in se zamislil zakaj to pa ne....dedi pač. februarka pridna si kr vzami si čas zase in za svoji pikici. imaš čisto prav.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 8:40:10
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey blacky hvala ampak ne vem če se sploh še bo kdaj. mogoče sem kriva jaz, ne vem kr se samo jaz jezim in se samo zaradi mene kregava če bom kdaj znala preslišat in it mimo nekih stvari, in nardit sama in se ne sekirat pol mogoče bo ok, drugače pa...on se ne bo spremenil, jaz pa tut ne vem če bom lahko. pol pa gušim in sem tečna, da bi pa gospod pomislil, in se zamislil zakaj to pa ne....dedi pač. februarka pridna si kr vzami si čas zase in za svoji pikici. imaš čisto prav. ja, pol smo vedno me krive, ker smo tečne, nič nam ni prav... samo nikol se pa tud ne vprašajo ZAKAJ smo tečne hmmmmmmm te čisto razumem čimprej se ¨pobotajta˝, pomaga tud ena dobra jota čeprav vem da to ni rešitev
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 8:50:46
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Janey blacky hvala ampak ne vem če se sploh še bo kdaj. mogoče sem kriva jaz, ne vem kr se samo jaz jezim in se samo zaradi mene kregava če bom kdaj znala preslišat in it mimo nekih stvari, in nardit sama in se ne sekirat pol mogoče bo ok, drugače pa...on se ne bo spremenil, jaz pa tut ne vem če bom lahko. pol pa gušim in sem tečna, da bi pa gospod pomislil, in se zamislil zakaj to pa ne....dedi pač. februarka pridna si kr vzami si čas zase in za svoji pikici. imaš čisto prav. ja, pol smo vedno me krive, ker smo tečne, nič nam ni prav... samo nikol se pa tud ne vprašajo ZAKAJ smo tečne hmmmmmmm te čisto razumem čimprej se ¨pobotajta˝, pomaga tud ena dobra jota čeprav vem da to ni rešitev sej mi2 sma pobotana in včeraj je tut jotica padla, ampak to nič ne pomaga, če pa sem pol jaz spet "tečna"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 9:13:04
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro, za nami je en lep in sonca poln vikend. smo se naužili sončka, tako da imamo polne baterije za nov delovni teden. danes in jutri sem sama, ker je sodelavec na dopustu in bom bolj lagano in sportski delala. da se ne pretegnem . No eno kavico sem že spila, pa še kaka bo padla . Upam da bo kej gužve tuki gor danes, da mi dan hitreje mine
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 9:25:31
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Janey blacky hvala ampak ne vem če se sploh še bo kdaj. mogoče sem kriva jaz, ne vem kr se samo jaz jezim in se samo zaradi mene kregava če bom kdaj znala preslišat in it mimo nekih stvari, in nardit sama in se ne sekirat pol mogoče bo ok, drugače pa...on se ne bo spremenil, jaz pa tut ne vem če bom lahko. pol pa gušim in sem tečna, da bi pa gospod pomislil, in se zamislil zakaj to pa ne....dedi pač. februarka pridna si kr vzami si čas zase in za svoji pikici. imaš čisto prav. ja, pol smo vedno me krive, ker smo tečne, nič nam ni prav... samo nikol se pa tud ne vprašajo ZAKAJ smo tečne hmmmmmmm te čisto razumem čimprej se ¨pobotajta˝, pomaga tud ena dobra jota čeprav vem da to ni rešitev sej mi2 sma pobotana in včeraj je tut jotica padla, ampak to nič ne pomaga, če pa sem pol jaz spet "tečna"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 10:18:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Tako, preživeli sva prvo noč in moram priznati, daje bil kar krst sicer samo 1 prava budnica, kot običajno, ampak sicer pa en kup jamranja in stokanja, tako da niti 2 uri nisem v kosu spala Ne vem kateri zob je kriv, sem pa skor ziher d aje to to, ker zg. dvojki sem včeraj našla že čisto zunaj, tako da moram danes mal v raziskavo, 4 - "že" No, sicer pa super razpoložena zjutraj, čisto fino sva se zrihtali in odpeketali od doma novim zmagam naproti, celo jaz sem bila prvič od kar se s porodniške prišla, točno na šihtu - ob 9h Ampak danes grem v času kosila lepo domov in si bom privoščila 1 uro spanja najmanj, ker sicer bi morala na tečaj francoščine, ampak ga bom imela samo v sanjah Pa še lepo si bom skuhala No, Pina, dejno eno rečt no, da bo prej petek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 10:30:40
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka za točnost upam, da zobek čim prej pogleda vn pa bosta obe bolje spali. Zoja je tudi prejšnji teden pridelala 5. zobek, zg dvojkico čamamo še na drugi strani kok je pa zunaj fajn sonček jaz bi zdele tok na enmu sončku sedela, pa da bi Zoja okrog letala...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 10:33:05
|
|
|
|
Janey
|
ella mislim da nisi edina jaz tut ko gledam skozi okno, me kar prime, da bi šla po malega pa veeen
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 10:34:15
|
|
|
|
dolenjka
|
Vidim, da imamo vse enake težave Še mal, pa bo velika noč in vomo spet mal frej, samo vreme zrihtajte prosim, ker jaz mislim velikooo martinčkat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 10:36:33
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Vidim, da imamo vse enake težave Še mal, pa bo velika noč in vomo spet mal frej, samo vreme zrihtajte prosim, ker jaz mislim velikooo martinčkat bomo zrihtali vreme samo za vaju
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 10:38:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Vidim, da imamo vse enake težave Še mal, pa bo velika noč in vomo spet mal frej, samo vreme zrihtajte prosim, ker jaz mislim velikooo martinčkat bomo zrihtali vreme samo za vaju OK, rečmo za nas 4 Se počas privajam, čeprav vem, da bo včasih Idrija pela
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 10:51:58
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Vidim, da imamo vse enake težave Še mal, pa bo velika noč in vomo spet mal frej, samo vreme zrihtajte prosim, ker jaz mislim velikooo martinčkat bomo zrihtali vreme samo za vaju OK, rečmo za nas 4 Se počas privajam, čeprav vem, da bo včasih Idrija pela se opravičujem eh dolenjka jaz pa sploh ne dvomim vate, vem da se bosta super porihtali
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 11:03:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Vidim, da imamo vse enake težave Še mal, pa bo velika noč in vomo spet mal frej, samo vreme zrihtajte prosim, ker jaz mislim velikooo martinčkat bomo zrihtali vreme samo za vaju OK, rečmo za nas 4 Se počas privajam, čeprav vem, da bo včasih Idrija pela se opravičujem eh dolenjka jaz pa sploh ne dvomim vate, vem da se bosta super porihtali Itak da bova, ker morava Sploh pa bo tko hitro, da še dojela ne bom
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 11:06:37
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Tako, preživeli sva prvo noč in moram priznati, daje bil kar krst sicer samo 1 prava budnica, kot običajno, ampak sicer pa en kup jamranja in stokanja, tako da niti 2 uri nisem v kosu spala Ne vem kateri zob je kriv, sem pa skor ziher d aje to to, ker zg. dvojki sem včeraj našla že čisto zunaj, tako da moram danes mal v raziskavo, 4 - "že" No, sicer pa super razpoložena zjutraj, čisto fino sva se zrihtali in odpeketali od doma novim zmagam naproti, celo jaz sem bila prvič od kar se s porodniške prišla, točno na šihtu - ob 9h Ampak danes grem v času kosila lepo domov in si bom privoščila 1 uro spanja najmanj, ker sicer bi morala na tečaj francoščine, ampak ga bom imela samo v sanjah Pa še lepo si bom skuhala No, Pina, dejno eno rečt no, da bo prej petek evo me. sem skoćla še na eno kafe. saj veš. ko mačke ni doma miši plešejo Super sta vidve to oddelali. Pa vedi nekaj, da bosta to hitreje nardili zdej kos ta sami, ker je čas dugače zorganiziran Vreme pa upam da bo. Nas čakata lepa in upam da sončna Split in vVis za veliko noč. Stipe bomo pozdravili našu dalmaciju
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 11:13:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Tako, preživeli sva prvo noč in moram priznati, daje bil kar krst sicer samo 1 prava budnica, kot običajno, ampak sicer pa en kup jamranja in stokanja, tako da niti 2 uri nisem v kosu spala Ne vem kateri zob je kriv, sem pa skor ziher d aje to to, ker zg. dvojki sem včeraj našla že čisto zunaj, tako da moram danes mal v raziskavo, 4 - "že" No, sicer pa super razpoložena zjutraj, čisto fino sva se zrihtali in odpeketali od doma novim zmagam naproti, celo jaz sem bila prvič od kar se s porodniške prišla, točno na šihtu - ob 9h Ampak danes grem v času kosila lepo domov in si bom privoščila 1 uro spanja najmanj, ker sicer bi morala na tečaj francoščine, ampak ga bom imela samo v sanjah Pa še lepo si bom skuhala No, Pina, dejno eno rečt no, da bo prej petek evo me. sem skoćla še na eno kafe. saj veš. ko mačke ni doma miši plešejo Super sta vidve to oddelali. Pa vedi nekaj, da bosta to hitreje nardili zdej kos ta sami, ker je čas dugače zorganiziran Vreme pa upam da bo. Nas čakata lepa in upam da sončna Split in vVis za veliko noč. Stipe bomo pozdravili našu dalmaciju SUPERRRRRR No, nas pa verjetno kar bolj domača okolica in kak dan na naši obali
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 11:15:49
|
|
|
|
pina-1
|
kolko časa boste pa v SLO? mi gremo za par dni. Pa bi vas pol povabli na pojedino...saj veš "zeleno čudo" bo glih v najbolj rodnem obdobju
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 11:22:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kolko časa boste pa v SLO? mi gremo za par dni. Pa bi vas pol povabli na pojedino...saj veš "zeleno čudo" bo glih v najbolj rodnem obdobju Ja, moj že planira, da bo šel v "nabavo" Mi2 bova v SLO od 9.4. do 19.4., ampak obala verjetno pade 1. vikend, ker čez teden je Stipe na šihtu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 16.3.2009 11:39:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kolko časa boste pa v SLO? mi gremo za par dni. Pa bi vas pol povabli na pojedino...saj veš "zeleno čudo" bo glih v najbolj rodnem obdobju Ja, moj že planira, da bo šel v "nabavo" Mi2 bova v SLO od 9.4. do 19.4., ampak obala verjetno pade 1. vikend, ker čez teden je Stipe na šihtu ufff mi smo glih tisti vikend v Splitu. ma nenako bomo skombinirali. Vidve letita 19. mogoče pa izpelemo dostava na dom:)
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPismo otroku ob začetku šolskega letaKaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?