|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
17.3.2009 14:31:53   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Blaza, a potem ni nic jite ..... tam pri vas.... v centru Europe user posted image  user posted image  user posted image

Misliš jote?user posted image user posted image user posted image

sej ves.... basa, speh, zelje, vonj..... in lepo dolgo in pocasi... user posted image  user posted image  user posted image

a ti narisem user posted image  user posted image

u, madona si siten, pa kaj maš ti tudi ta rdečo?

Se opravičujem, ki nisem bla dovolj hitra. ja razumem, razumem, me je moj navadu.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 17.3.2009 14:32:02 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
17.3.2009 14:32:54   
blaža

Blaza, a potem ni nic jite ..... tam pri vas.... v centru Europe user posted image  user posted image  user posted image

Misliš jote?user posted image user posted image user posted image

sej ves.... basa, speh, zelje, vonj..... in lepo dolgo in pocasi... user posted image  user posted image  user posted image

a ti narisem user posted image  user posted image

ma ja lahko tudi narišeš, da vidim, če znaš.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1227
17.3.2009 14:33:28   
Stipe air force
Nimam jaz tardeco.... mam pa ministrco k jo ma rdeco in kosmato.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
17.3.2009 14:34:06   
Stipe air force

Nimam jaz tardeco.... mam pa ministrco k jo ma rdeco in kosmato.... user posted image  user posted image  user posted image

ceprav... le-to ne znam narisat.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1229
17.3.2009 14:34:47   
blaža
No zdej vsak cajt pridejo moji fantje. Grem skuhat do konca. Moj bo pa iz salužbe prinesel regrat, ki mu ga je ena nonca nabrala.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1230
17.3.2009 14:35:11   
blaža

ceprav... le-to ne znam narisat.... user posted image

Se mi je kar zdelo.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1231
17.3.2009 14:37:02   
Stipe air force

No zdej vsak cajt pridejo moji fantje. Grem skuhat do konca. Moj bo pa iz salužbe prinesel regrat, ki mu ga je ena nonca nabrala.user posted image

Ti  kar lepo cerkljaj svoje fante.... so zasluzl.... user posted image  user posted image  user posted image .... pa dobr tek user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
17.3.2009 14:38:16   
Stipe air force
Piiiiinaaaaa !!!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1233
17.3.2009 18:03:34   
buči
Dan? Kaj novega na sporedu? Tilen ima zagnojene oči, mlekarnar je tečen, Aljažu je dolgas, jaz pa imam premalo časa!

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 1234
17.3.2009 18:59:08   
blaža
Čer!user posted image

za začetek eno lepo pesmicouser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=nL49yZNE4yk

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
17.3.2009 19:02:54   
blaža
No pa še eno romantičnouser posted image in ko to pogledate še eno malo bolj poskočno, da ne zaspiteuser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=3bqof7qtsjw

http://www.youtube.com/watch?v=8pOwFQkEwAg

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
17.3.2009 19:05:11   
blaža
user posted image Spet nobenega tukaj. Kje pa ste vsi?user posted image

Mene je HB minil glavobol, tako, da bom lahko šla jutri delat.user posted image

Blaž že spi, moj je šel enemu kolegu nekaj pomagat in Matija gleda še malo risanke, pa povečerja in gre spat. Mu delam solato iz regrata z krompirjem in jajčki.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
17.3.2009 19:36:59   
listek1
čer,

no mi tud spimo (upam), sem mu prejle dala še svečko, ker je spet imel ful vročine, pa še v mlačni vodi sem ga skopala. Je pa naš fant nov za ene čevlje, za supergice in jaknico. Matr sem več dala za njegove čevlje kot pa za svoje. No moj je pa na enem seminarju za aikido in ga ne bo do zeeellllllloooooooo pozno, jest bi se pa tok cartala.

Blaža - a lahko pridem na večerjo, ker obožujem regrat  s krompirjem in jajčki user posted image user posted image

Blacky - kako je Val, ste zdravi?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
17.3.2009 19:38:31   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,

no mi tud spimo (upam), sem mu prejle dala še svečko, ker je spet imel ful vročine, pa še v mlačni vodi sem ga skopala. Je pa naš fant nov za ene čevlje, za supergice in jaknico. Matr sem več dala za njegove čevlje kot pa za svoje. No moj je pa na enem seminarju za aikido in ga ne bo do zeeellllllloooooooo pozno, jest bi se pa tok cartala.

Blaža - a lahko pridem na večerjo, ker obožujem regrat s krompirjem in jajčki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]user posted image

ja lahko, pa pohiti, da ti vsega ne pojemo.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 17.3.2009 19:39:16 >

Steve Jobs

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
17.3.2009 19:40:06   
listek1

čer,

Blaža - a lahko pridem na večerjo, ker obožujem regrat s krompirjem in jajčki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]user posted image

preden jest do vas pridem ga bo že zmankal user posted image user posted image  moram mal mojo mami našuntat, da ga bova jedliuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
17.3.2009 19:43:48   
blaža
Mojemu, ga je dala ena nončka v službi, ga bomo pa šli pobirat za vikend, če ne bo sneg.user posted image

Drugače pa pride moja mama ta vikend k nam. smo jo povabli, ki ima Matija nastop v soboto ob dnevu žena in materinskem dnevu. Tako, da bo babi Blaža čuvala, mi se bomo pa posvetili samo Matičku.user posted image

tudi on mora pridet ob pomembnih dnevih na svoj račun.user posted image

Pol v nedeljo pa gremo malo na obalo, pa k tašči v Izolo nakosilo, pa babico peljemo nazaj domov v KP.

Steve Jobs

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
17.3.2009 19:44:00   
jencili
čer,

vidim, da niste kej dost načvekale v teh dneh, ko me ni bilo blizu.

Pri nas so se noči normalizirale, z izjemo današnje, ko smo bili pokonci od 5h zjutraj. Nič ni pomagalo, ne Calgel, ne nič, pa bog nedaj samo blizu ust prit, kaj šele kej druzga. Sta pa zg. dvojkici že en mesec čisto vidni in pri robu (je že čist belo vidit), čez pa nikakor ne prebijejouser posted image user posted image user posted image
Upam, da bo dons kej boljše spal. No, sej drugače mamo pa noči spet lepo prespaneuser posted image

Hodi že čisto lepo in prov super je, ko pridem popoldan iz službe, greva takoj lepo po vasi na sprehod sem in tja in oba noro uživavauser posted image user posted image
Zdi se mi, da se je tu malo poredil in ma kr polna ličkauser posted image , kar pa ni nič čudnega, ker je skoz na sporedu samo DBM, DBM, kar pomeni jest in pituser posted image .

Aja, sej res. Ma še eno novo foro...ko pride čez vrata al pa kdo od nas domov reče DAN, DANuser posted image user posted image

Nič, grem si lase umit, dokler še vsaj malo pri voljiuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
17.3.2009 19:44:28   
lillchy123

čer,

blaža, sej k je tvoj poštar bi nam lohk regratovo solato po hitri pošti poslala user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
17.3.2009 19:49:19   
blaža
lillchi, ja pa še marsikaj. zadnjič je domov prinesel 2x vrečo ocvirkov( ki jih nobeden ne je, smo dali mojemu očetu), pa mišk in kroštul se je najedel,...user posted image Pa klobase, ...user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
17.3.2009 19:50:07   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čer,

vidim, da niste kej dost načvekale v teh dneh, ko me ni bilo blizu.

Pri nas so se noči normalizirale, z izjemo današnje, ko smo bili pokonci od 5h zjutraj. Nič ni pomagalo, ne Calgel, ne nič, pa bog nedaj samo blizu ust prit, kaj šele kej druzga. Sta pa zg. dvojkici že en mesec čisto vidni in pri robu (je že čist belo vidit), čez pa nikakor ne prebijejouser posted image user posted image user posted image
Upam, da bo dons kej boljše spal. No, sej drugače mamo pa noči spet lepo prespaneuser posted image

Hodi že čisto lepo in prov super je, ko pridem popoldan iz službe, greva takoj lepo po vasi na sprehod sem in tja in oba noro uživavauser posted image user posted image
Zdi se mi, da se je tu malo poredil in ma kr polna ličkauser posted image , kar pa ni nič čudnega, ker je skoz na sporedu samo DBM, DBM, kar pomeni jest in pituser posted image .

Aja, sej res. Ma še eno novo foro...ko pride čez vrata al pa kdo od nas domov reče DAN, DAN[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]user posted image

Nič, grem si lase umit, dokler še vsaj malo pri voljiuser posted image

Ja meni so tako dobri, s temi njihovimi forami, da se prav nasmeješ. user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
17.3.2009 19:51:56   
blaža
Blaž tudi pogrunta vsak dan kakšno novo.user posted image

Mi smo pridelali končno dvojko spodaj in imamo tako 8 zobkov.user posted image

sem pa vidla, da ima vse natečeno zraven in tudi zbujat se je začel ponoči.user posted image No sej bo počasi. Še samo eno leto, pa bojo vsi zunajuser posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
17.3.2009 19:52:22   
bamby

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

PINA, BLAŽA in ostale PRIMORKE

moja kolegica bi potrebovala za faks da primorke rešite eno anketo na spodnjem linku

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=yDev9ydBkUUx7vm13TL7kA_3d_3d

zelo bi vam bila hvalžena.

p.s. (lahko jo tudi posredujete svojim kolegom/kolegicam - ampak morajo biti s primorske)

hvala za pomoč

kaj pripopaš še enkrat ta link, ki mi ga ne odpre, prosim?user posted image

Saj ga lahko sama skopiraš, pa bi moglo delovat.....meni je že.

Mi smo že spili mleko in šli v mižule mažule in to že pred 19h. Zjutraj bo prav gotovo že zelo zgodaj budnica, da ne govorim o vmesnih tekom noči user posted image user posted image . Tim ima pa že ves dan malo nad 37 vročine, tako da ni ne zdrav ne bolan.
Danes je madam vseeno naredila nekaj samostojnih korakov. Ena izmed non pravi, da je prav lena za hodit, ne da ji ne bi šlo. Ko jo hočemo postavit na noge, jih frikica dvigne v luft, da jo posedeš na tla user posted image user posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
17.3.2009 19:54:19   
blaža
Edino hodi pa še ne. Aso vi februarčki že shodili?

No sej ni panike, bo že. Je kar žilav in močen, špidira po vseh štirih tako hitro, da je prav smešen, pa okoli kavča gre, spusti se pa samo za dva koraka, pa še to če ga kličem in pol pade meni v naročje. No sam tudi stoji, že ene 4 mesece, pa prov dolgo časa stoji, samo okorajžit da bi šel sam, se pa ne more še. Bo že počasi.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
17.3.2009 19:56:52   
blaža
Bamby, kam si si skopirala?

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
17.3.2009 20:01:53   
Stipe air force
Ceeeeer... user posted image

Blaza...mmmmmmmm regrat.... pa se dobre pesmce.... zurka !!!! user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?