|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
20.3.2009 11:14:56   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Blaža user posted image
Blacky user posted image
Februarka user posted image

Za koga zdaj to stavite? Jaz bi tudi!!!!!!!

za šeflouser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
20.3.2009 11:20:34   
ella79
dolenjka mislim da takrat še ne bo odprt gibigib user posted image
februarka jaz bi kar na primskovem, ker tam nimajo user posted image kam pobegnit user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
20.3.2009 11:21:49   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka jaz bi kar na primskovem, ker tam nimajo user posted image kam pobegnit user posted image user posted image

ok, velja, bom sporočila naprejuser posted image ura pa velja ista, a ne? Super, že komaj čakam da vas spet mal vidimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
20.3.2009 11:36:46   
ella79

ok, velja, bom sporočila naprejuser posted image ura pa velja ista, a ne? Super, že komaj čakam da vas spet mal vidimuser posted image

ura naj kar velja, se bova potrudili in čim prej prišli. Bom danes zoji zvečer uro navila za ob osmih user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
20.3.2009 11:41:27   
Februarka08

ura naj kar velja, se bova potrudili in čim prej prišli. Bom danes zoji zvečer uro navila za ob osmih user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image meni jo pa ne bo nič treba navijat, ker je itak budna že pred namauser posted image user posted image sploh če ji povem da bo jutri Zojo, Davida, Taja pa Zalo vidla bo pokonc že ob 5huser posted image no, bajsa še ne ve, če pride, ker je revca neki bolanauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
20.3.2009 11:43:26   
ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image meni jo pa ne bo nič treba navijat, ker je itak budna že pred namauser posted image user posted image sploh če ji povem da bo jutri Zojo, Davida, Taja pa Zalo vidla bo pokonc že ob 5huser posted image no, bajsa še ne ve, če pride, ker je revca neki bolanauser posted image

upam, da pridemo vse gorenjke, k res že dolg nismo zasedale user posted image
potem k se pa gibigib odpre, pa tam odpremo abonma user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1531
20.3.2009 11:45:38   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
....

Včeri smo meli nori dan. smo s puncami domov prišle šele ob 7 uri zvečer. Idrija...

A mi lahko kaj več poveste o teji vaši Idriji... user posted image user posted image user posted image . Sem že večkrat zasledila, tudi dolenjka je zadnjič bleknila, pa buči se mi zdi da tudi....v čem je fora??? Sem od tle doma, pa ne vem zanjo user posted image . Očitno sem res blond! user posted image user posted image user posted image .

aljaž barva velikonočna jajčka ...

A že zdaj user posted image

Kako kaj zdravje, je že kaj boljše???

lilči, jaz mislim, da si se čist prav odločila, da poizkusita z umetno oploditvijo, če lahko dobiš z njihovo pomočjo zdravega otroka. Prav nič te ne obsojam, nasprotno. Vidim, da si zelo vestna in ravnaš odgovorno in da že vnaprej skrbiš, da bi bilo z naslednjim user posted image  vse dobro. Škoda, da tega že prej nisi vedela, kaj te lahko čaka, ker vem, da bi že pred 1. user posted image  enako storila. Imaš pa zdaj zlatega otroka, pa še poskrbela si, da tudi on vseeno sliši.
Na govorice se pa ne oziraj. Stori tako kot ti veli srce. Mi smo tu kot ena velika družina in si stojimo ob strani. Jaz te podpiram pri tem!!!!!!

Mi spimo še kar...enkrat bolje, drugič slabše. Nocoj je imela ob 3h manevre user posted image . Tim je tudi že OK. Sem zaključila bolniško z današnjim dnem. Anajo sem pa peljala v vrtec. Naj uživa z vrstniki.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
20.3.2009 12:04:21   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

....

Včeri smo meli nori dan. smo s puncami domov prišle šele ob 7 uri zvečer. Idrija...

A mi lahko kaj več poveste o teji vaši Idriji... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]user posted image user posted image . Sem že večkrat zasledila, tudi dolenjka je zadnjič bleknila, pa buči se mi zdi da tudi....v čem je fora??? Sem od tle doma, pa ne vem zanjo user posted image . Očitno sem res blond! user posted image user posted image user posted image .

aljaž barva velikonočna jajčka ...

A že zdaj user posted image

Kako kaj zdravje, je že kaj boljše???

lilči, jaz mislim, da si se čist prav odločila, da poizkusita z umetno oploditvijo, če lahko dobiš z njihovo pomočjo zdravega otroka. Prav nič te ne obsojam, nasprotno. Vidim, da si zelo vestna in ravnaš odgovorno in da že vnaprej skrbiš, da bi bilo z naslednjim user posted image  vse dobro. Škoda, da tega že prej nisi vedela, kaj te lahko čaka, ker vem, da bi že pred 1. user posted image  enako storila. Imaš pa zdaj zlatega otroka, pa še poskrbela si, da tudi on vseeno sliši.
Na govorice se pa ne oziraj. Stori tako kot ti veli srce. Mi smo tu kot ena velika družina in si stojimo ob strani. Jaz te podpiram pri tem!!!!!!

Mi spimo še kar...enkrat bolje, drugič slabše. Nocoj je imela ob 3h manevre user posted image . Tim je tudi že OK. Sem zaključila bolniško z današnjim dnem. Anajo sem pa peljala v vrtec. Naj uživa z vrstniki.

user posted image user posted image user posted image

Idrija- umobolnica- norišnica, da je Idrija rečemo, ko je za znoret- norišnica.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
20.3.2009 12:07:53   
bamby
blaža, hvala za odgovor...zdaj mi je pa že vse jasno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
20.3.2009 12:12:57   
blaža
Evo jaz bom kmalu zaključla z čiščenjem. čistim že od devete ure in moram reč, da se kar pozna. še šipe očistim, pa sem končala.

pol pa grem kmalu po otroka. odvisno kdaj se bo Blaž zbudil, ma tam do dveh upam, da se bo, da ju grem iskat.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
20.3.2009 12:18:15   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Evo jaz bom kmalu zaključla z čiščenjem. čistim že od devete ure in moram reč, da se kar pozna. še šipe očistim, pa sem končala.

pol pa grem kmalu po otroka. odvisno kdaj se bo Blaž zbudil, ma tam do dveh upam, da se bo, da ju grem iskat.user posted image

uf, si pridnauser posted image daj pridi še k meni malouser posted image
Jaz si grem pa špagete skuhat počasi, omakca je že narejena in je njamsiuser posted image potem pa novim zmagam naprotiuser posted image ah, saj je petek, bo žeuser posted image

Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
20.3.2009 12:18:40   
mlavla
dan..

Neža pančka pa imam malo časa..

lilči..zadnjič sem se peljala v Menegeš..a je za k vam pravi odcep Dobeno Lokve oz. Lokva..nevem če sem si čist prav zapomnila?

zanima pa me kolikšno št. nogic imajo že vaši user posted image ??

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
20.3.2009 12:20:50   
mlavla

Jaz si grem pa špagete skuhat počasi, omakca je že narejena in je njamsiuser posted image potem pa novim zmagam naprotiuser posted image ah, saj je petek, bo žeuser posted image

Lep dan!

kakšno omakico pa si pripravila?

kako pa kaj tvoje počutje? berem,da kuhaš razne golaže itd..a te vonj čebule nič ne ovira?
ker če se jst spomnim..mi gre še sedaj na bruhanje..itak sem pa zdej spet azčela bruhat...

Neposredna povezava do sporočila: 1538
20.3.2009 12:21:24   
mlavla

uf ti si pa res pridna..a prideš tud k nam..user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
20.3.2009 12:44:48   
mlavla
a zdej pa ni nikjer nobene...user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
20.3.2009 12:58:48   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Lep dan!

kakšno omakico pa si pripravila?

kako pa kaj tvoje počutje? berem,da kuhaš razne golaže itd..a te vonj čebule nič ne ovira?
ker če se jst spomnim..mi gre še sedaj na bruhanje..itak sem pa zdej spet azčela bruhat...

Joj, ne omenjaj... ko tenstam čebulo mi gre na user posted image pa kaj naj nardim? Kosilo morm itak skuhatuser posted image danes je bla bolognese omaka in špagetiuser posted image ful je blo dobro, zdaj ko sem se najedla, mi je spet noro slabouser posted image počutje je vsak dan podobno, non stop slabosti, vedno en in isti ogaben okus v ustihuser posted image user posted image če predolgo sedim, me trebuh začne bolet... eh, user posted image radostiuser posted image a ti si pa spet začela bruhatuser posted image ja, boga no... to more bit tud grozno, upam da gre čimprej mimouser posted image user posted image

Larisa ima št. nogice šele 19. Ful se mi zdi mala nogicauser posted image user posted image no, ne vem kolk je sploh povprečjeuser posted image
Zdaj se grem pa oblečt in šibam.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
20.3.2009 13:11:03   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

uf ti si pa res pridna..a prideš tud k nam..user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko. ura je 9euser posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
20.3.2009 13:23:20   
anariya
O babnice,a ste name pa čist pozabile, čakte mal, kolk vas je sedaj nosečih na novo.lp

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
20.3.2009 13:35:18   
ella79
februarka Zoja ima tudi sedaj nogico 19-20, tako da tudi nogavičke tam nekje

anariya
pozdravljena, jaz nisem nosečka user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
20.3.2009 13:39:35   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

....

A mi lahko kaj več poveste o teji vaši Idriji... user posted image user posted image user posted image . Sem že večkrat zasledila, tudi dolenjka je zadnjič bleknila, pa buči se mi zdi da tudi....v čem je fora??? Sem od tle doma, pa ne vem zanjo user posted image . Očitno sem res blond! user posted image user posted image user posted image .

ne, ne, od mene pa ni bila ta fora, pri nas hodimo "v Polje" - imamo tudi tam eno norišnico. Če pa dodam, da je to samo 2 postaji naprej od naše šole, vam je pa itak lahko vse jasno ... user posted image  Če je treba, pridem tja tudi peš ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
20.3.2009 13:41:25   
ella79
na gorenjskem pa hodimo (no za enkrat še hodijo) v begne user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
20.3.2009 13:44:11   
buči
Ojla, mlavla, kako kaj? Če boš imelasrečo, rodiš na moj rd! user posted image

Tilen ima nogico 21. user posted image  Itak mi ni nič jasno ... Ful je velik. Nosi stvari, ki jih je Aljaž pri 2 letih ... Zdaj se šeta kot ta velik, edino moti me , ker ima ves čas jezik zunaj. Ful mu dogaja. V manj kot tednu je na nulo shodil, tudi obrne se, spremeni smer, če je treba, kaj pobere. user posted image

Februarka, čebula je bila tudi moja sovražnica med obema user posted image ! Pa kumarična solata moje tašče. Takrat sem pa edinkrat bruhala. user posted image user posted image

Kako je vreme bedno, še na enega ne morem, ker tako piha!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
20.3.2009 13:45:13   
buči
Še moja stava za šeflo: user posted image .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
20.3.2009 13:46:06   
buči
anariya, midve se pa najbrž ne poznava ... Podzravljena in WB!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
20.3.2009 13:51:54   
anariya
J akolk vas je pol ko spet pričakujete, sj jst za enkrat tud še ne pričakujem v drugo, ampak pustimo času čas,...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

najstniška varuška
mami007

ali bi dovolili, da vašega otroka varuje 15, 16, 17 letna varuška?

da (31%)

ne (69%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!