blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy 25.3. sva bila z Azro na očesni kliniki , ker nama doma ni ratalo dajat tistih groznih kapljic atropin , pa še alergična je bila na te kapljice , so jo matrali še na kliniki ,....pa še 4x so ji mogli dati , ker se zenice niso širile ,...po kapljicah sva še na pregled , da ji določijo dioptrijo in kaj ugotovijo , da ima na eno oko +7 na drugo pa +8 , sem skoraj s stola padla ko mi je zdravnica povedala ,.... no očala smo naročili , bo pa dobila stanjašane šipce , pa bolj trpežen okvirček ,.... nimama pojma kako jo bom navadila na očala , ker jih bo mogla nosit , če hočemo izboljšave Ma Azra ti je februarčica, ta mala? Ej sori, ko sem imena zamešala. Al to je ta velika? Moja nečakinja je dobila pri enem letu očala in sploh ni blo problema s tem, se je kar navadla. Nič ne skrbi, upajmo, da se bo popravlo, moji nečakinji se je. Tako, da zdej v devetem razredu ne rabi več očal.