Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Sem sestavla mizico.. no skoraj.... tista izvlečna polička mi ne rata prow.... se mi zdi, da manjkako kaki šraufi... na jih niti na papirju ni narisanih....
.....................sm se spičla z taščo zdle...........se spomnete zadnjič k je bla pol ure pr nam?? no zdej sm jz kriva da ni lane neje videla.............
ja itak da si kriva..... pa vedno boš...... pa pri eni uhi not, pri drugi ven...... kaj je nisi nadrla .....jaz bi jo že...samo moja niti ne pokliče..... se letos še nismo niti čuli, niti vidli
Veste kaj pa mene zanima, a gredo našim naše mame tud tolk na ...?
mojmu na srečo ne. pa ne pretiravam, lahko sam napiše. moja mami je ful ok, sicer ima svoje momente, se tud spičmo, sam se da zment z njo....... pa ne vtikuje se v vse.........
A ni zanimiv, da so njihove mame-naše tašče ponavad tiste k so smotane. No moja tašča je OK, ima svoje muhe, ampak nič pretrsljivega
Moj se z njo ne razume, oz. se moja mama z njim ne, ker se ji ne pusti šetat... hahaha... in tudi se kej dost ne ubada z njo, ko pride... Tukaj sta bila 2x, jaz sem šla k njima 2x, ma on ni šel zraven.
.....................sm se spičla z taščo zdle...........se spomnete zadnjič k je bla pol ure pr nam?? no zdej sm jz kriva da ni lane neje videla.............
ja itak da si kriva..... pa vedno boš...... pa pri eni uhi not, pri drugi ven...... kaj je nisi nadrla .....jaz bi jo že...samo moja niti ne pokliče..... se letos še nismo niti čuli, niti vidli
Veste kaj pa mene zanima, a gredo našim naše mame tud tolk na ...?
mojmu na srečo ne. pa ne pretiravam, lahko sam napiše. moja mami je ful ok, sicer ima svoje momente, se tud spičmo, sam se da zment z njo....... pa ne vtikuje se v vse.........
A ni zanimiv, da so njihove mame-naše tašče ponavad tiste k so smotane. No moja tašča je OK, ima svoje muhe, ampak nič pretrsljivega
ma sej zdle zgleda k da nakladam.............sam je res............pač z mojo mami se štekata, midve z njegovo se pa ne več.
Si prva, ki je to rekla-še moja mami je rekla-sori meta, tale fant pa ni naši familiji podoben . Mislim, da ma edino obliko glave in nos po meni, drugače pa je popolnoma enak kot njegov ati pri tej starosti.
....ma če pogledaš tisto gasilsko..tam nekak isto gledata..po mojem spominu......
...kaki je pa ati njegov bil pri teh letih pa res nisem vidla ...da bi lahko drugače komentirala..... je pa bistvo, da ima od vsakega nekaj ..pamet po mami ostalo...bingleca po atiju
Lana, osebna naj bi bila konec tega tedna ali začetek naslednjega. Ne ne gremo v ZG, ampak nekam blizu Ormoža...Varaždin???
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Ne vem kje men ZG...sem bla pa dans v knjižnici in sem vzela knjigo Miselne uganke, da mal potrniram moje možgane, k drgač se mi bo zmešal...si nič ne zapomnim...pa še tist k si, pa si narobe.
Ne vem kje men ZG...sem bla pa dans v knjižnici in sem vzela knjigo Miselne uganke, da mal potrniram moje možgane, k drgač se mi bo zmešal...si nič ne zapomnim...pa še tist k si, pa si narobe.
Ah, pri meni ne bi blo nič čudnega, če bi še kontinent falila, ti si vsaj državo zadela . Daj prinesi tiste uganke jutri na sprehod
meta, kako ti to pišeš.............samo kvadratki..............
Lana, osebna naj bi bila konec tega tedna ali začetek naslednjega. Ne ne gremo v ZG, ampak nekam blizu Ormoža...Varaždin???
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Ah, pri meni ne bi blo nič čudnega, če bi še kontinent falila, ti si vsaj državo zadela . Daj prinesi tiste uganke jutri na sprehod
meta, kako ti to pišeš.............samo kvadratki..............
Lana, pri meni ne bi blo nič čudnega, če bi še kontinent falila, ti si vsaj državo zadela . Daj prinesi tiste uganke jutri na sprehod
...bova ble dve pametni skupaj...ni hudirja, da ne bova pogruntale pravilnih odgovorov