barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Včeraj ste načvekale toliko strani, da raje ne grem brat, ker ne bom uspela vsega Vmes sem 2x prišla pokukat gor in sem ujela ravno 2 reči: kako je šefica zaje.ba.la od Soncnice Sandre *** (ej, pretepst bi bilo treba pokvarjeno!!! Ni mi namreč jasno, kako ni smel na očetovski dopust, ker je bilo toooliko dela, zdaj pa je odveč?!) in da je umrl hrček od Srčekgirll (žal mi je ). Če je bilo še kaj posebnega, mi naredite obnovo O naši noči in nespanju ne bom, ker je bilo še huje kot doslej, sem podrta do konca Tega tvojega Gregca bo treba malo po nagi riti. Ko bi ti videla, kako je zdajle razigran in dobre volje, se mi ves čas smejčka Bog ve kaj tvojega otroka muči. Žal ne poznam nobenega primera, ki bi imel take težave kot ti. Zase vem, da bi me tole pripeljalo tako daleč, da bi krepko razmišljala o uspavalu. Kaj pa P pravijo na to? Si na MON-u zvedela kaj? Zdaj je že toliko velik, da bi ga počasi lahko tole stanje minevalo. Upam, da vama mine ko bo v pravem pogonu (hodil). Hvala enako P tega nespanja ne jemlje resno, bo minilo, pravi. Na MON-u pa nisem spraševala, ker bi bil verjetno zelo podoben odgovor. Sploh glede na to, da mu čez dan nič ne manjka, da normalno je, kaka, se igra, se razvija,... Samo nekaj ga mora mučit, če ne drugo pa psiha. Že tole nespanje čez dan se lahko vleče v noč.