Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sej bo počasi, boš videla. jz sem bila tudi ful pesimist, ko sva opremljala stanovanje, ker je vse tako drago, ampak sej gre, boš videla, kako bo potem lepo, ko bosta čisto na svojem sej vem, sam jaz sem že v štartu ful razočarana, kuhinje so tooollk drage in zdej si bom mogla kr eno vzet in me vse mine. res je pa da tudi po drugi strani komi čakamm da bova na svojem in bova imela več placa, če ne drugega midva imava kuhinjo od Garanta pa sem ful zadovoljna. je ful velika (mam kuhinjo 4,5 m x 5m) pa sploh ni bla tolk draga kolk je bla če ni skrivnost? midva sva danes bila v lesnini in gledala svea-e pa bova mela vse skupi leseni del 4m recimo pa pride čez 3000€ , mogoče to za nekoga ni nek znesek za naju je pa trenutno preveč Kuhinja in kopalnica sta ta največji strošek. Moje mnenje je, da se pri kuhinji ne spalča prav šparat, ker če kupiš škart, potem računaj, da jo boš menjala v roku 5-10 let najkasneje. Poglej kake razprodja exponatov, če pridejo v poštev ali pa počakaj na kako hudo akcijo. Moja kuhinja , saj si jo vidla je mislim okoli 9 tekočih metrov in je prišla s popusti z vsemi aparati razen mikrovalovke 10 000 eu Lahko rečem samo HB, da nimam tako velike kuhinje, ker jo bom enkrat menjala v 5-ih letih. Jaz vem kaj mi je dvignilo ceno: 1x magic corner, 2 ledvična in vsi predali na poteg, klasična omara je samo pod umivalnim koritom. To nanese evrčke. Mi pa ni žal, ker vem, da je ne bom menjala ohoho časa,pa še super praktična je.
|