tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jaz isto, ker vrtca ne dobimo ne tukaj ne v Po in do septembra bomo mogli neki poiskat , ja mafi cene so baje kr zasoljene, jaz sploh ne vem kako si bova to privoščila tally; mogoče se ti sedaj zdi nemogoče, pa bo vseeno šlo, zato se ne sekiraj že sedaj, ker s tem si ne boš naredila nič dobrega, spremenila dejstva pa tudi ne. imaš prav trenutno se mi zdi vse nemogoče, najbolj me pa moj jezi ko sploh noče iskat varstva ampak sta mu starša vbila v glavo, da bomo že nekak skombinirali, da bosta onadva mal pomagala z varstvom, ok vse lepo in prav sam k obadva delata in to izmensko tašča 2 smeni, tast 3, moj pa tudi 3. ne vem pa onadva imata tudi svoje plane it na dopust, me prav zanima kam moj misli takrat dat otroka. ej tolk sem jezna da se te dni samo kregava . jaz sem mnenja da mora imeti otrok zagotovljeno varstvo ne pa neki iz dneva v dan improvizirat Na tako varianto se ni za zanašat, ker boš fasala živčnega. Kaj ni bilo rečeno za PO, da bo varstvo v vrtcu??? ja bo samo s septembrom, sva včeraj klicala in je rekla da zdej ni mogoče, ker ni placa in jih majo na čakalni listi, delajo pa še en prizidek tako da sep. bo. samo kaj pa do takrat , jaz sem že zdej živčna kako bi bila šele takrat. mogoče pa dobimo odpoved pol jih bomo pa lahko mirkal (Mal heca) jaz sem kar nehala razmišlat o tem , ker sem vidla da je čist brezveze dokler se moj dragi ne sekira. če pa ne bo dobil vrtca iin ko začnem delat, enostavno vzamem avto in grem na šiht on pa nej mirka in kar naj dela popoldne skoz. me prov zanima kakšen friz bi naredil, če bi mu to naredila, glede na to da se skoz zanaša name glede takih stvari kot so dokumentacija, otroc...........................................itd. pri nama bi še šlo če se ne bi selila, bi jaz delala samo popoldan on ap zjutri al pa nočno , če se bova pa preselila v Po pa nam ne bi zneslo tako