Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sem že povedala, da bom porabila denar najbrž za malega, ne zase. Meni se nič ne lušta, male cunjice si pa kar ogledujem...
pa še za vas en kofi,da bo jezik bolj laufal.
), ker bom potem porabila cel dan, da preberem za nazaj. Ah...
. Pa takrat tudi nič ni bilo. Grem vsako jutro malega peljat v vrtec in na kavico s kolegico. Pa pop grem spet do vrtca pa v trgovino je tut treba vsak dan. Kaj čmo. Nimam lubija doma da bi to naredu namesto mene. On je priden v službi jest pa doma. Če pa bi res mela smolo zarad komisije pa bi že svoji g rekla naj mi da potrdilo da sem bila takrat recimo pri njej. Upam da mi ne bi komplicirala. Pr men je itak boln podaljšana skoraj do konca (sfali še zadnje tri tedne), pa tko nimam več kej pošiljat tja da se mi recimo dovolijo sprehodi. Pa res je da tut vprašanje kok to upoštevajo. Vem da jest bom šla na sprehod k je tak sonček in bom lepo tvegala kot sem do sedaj. Če se bom bala pa sikerala doma lahko sam zamorjena ratam kar pa ni glih priporočljivo v
da bi te kar delat dal. Sigurno so najprej samo kakšna opozorila. Vem pa ne.
lepo brca, počutim se ker ok. tako da jutri na UZ, mislim da bo bolje
mlade jih ima cel kup.