Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa ni hotla ene nogice pokazat. Je G da sedi in da se mu/ji ne da stegnit
. Od prejšnjič smo zrasli iz 15mm na kar 34mm in smo v 10t 3/7. Aja, pa slikico sm dobila pa sm jo mojmu pokazala k je komej čakal, na koncu je pa reku, kje pa je kej
ja se to se pa nč ne vidi. Sm mislna da bom umrla od smeha. Sm mu vse razložila kako pa kaj je kje pa je pol reku aha a to je rokica. Svetovn fris je naredu. Bom prilimala slikico ko pridem do skenerja.
res ne rabimo tolk vnosa hrane, ker se niti ne gibljemo več toliko kot prej. Uglavnem zdj prakticiram tko, da jem takrat ko mi začne krulit in ne takrat ko bi mogla po urah redno jest. In ne boste verjele, da se dost bolš počutm, k nism tolk napihnjena, ne tišči me v želodcu in povsod drugod. Pa zelo mi paše zelena solata.
) ker imam posteljico na zunanji strani trebuha. Ktera ve kaj to pomeni? Kšno večjo nevarnost za kej? A to pomeni, da bo otroček rastel bolj v meni kot navzven?
, saj kaj več bi bil že greh...
...