Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
(kok čas hitro mine
) in sma glih danes z možem imela malo časa, da sma šla po trgovinah in se ustavim v eni trgovini , ker vidim, da imajo znižane nahrbtnike.
- itak nima veze vem samo , da bi malemu bila zelo všeč dala sem jo na stran da jo gremo pogledat skupaj me pa zanima ali pozna kdo njihove torbe mogoče jo ima kdo doma-zanima me predvsem ali so vredo (tirba kot sama ima anatomsko oblikovan hrbtišče, odsevnike, je lahka, ima plastično dno da se ne zmoči če jo postavi na mokra tla, je 5-delni komplet -sicer nima veze ampak vseeno, ima tudi 1 leto garancije) in cena je 140€ znižano na 75€ kar se mi zdi precej ugodno. Zdaj pa po netu mal iščem in ne najdem ničesar o teh torbah da bi si malo prebrala
ampak prosim usmilte se me s kakšnim odgovorom 
, kaj pa druga in da če bosta ta dva dobila novo bo tudi Tjaš dobil novo z istim razlogom, da pa ipak ni kr tak ko grejo v šolo no tako da mi je sedaj pomembno da zdrži vsaj do 3 razreda če ne mogoče do 4