Blacky30
|
Morning!! Obisk mi je odpovedal, tak da samevam. Itak pa sva potegnili do 10h. Naredila sem ji banano z navadnim jogurtom, pa me je pri prvih petih žličkah tak noro pogledala, kot češ če jo bom zastrupla al kaj, pa tako faco zraven delala. Ampak usta pa je kar naprej odpirala. Tak da je pojedla vse, naredila pa sem 3/4 banane. Pridna punca! Za kosilo pa polento. Potem pa greva malo ven na luft pa po Nejca v vrtec. Samo upam, da je vse sneg skopnel, če bom šla z vozičkom. Razmišljam o kenguruju, pa sploh ne vem, če jo bom še not dobla v zimskem pajacu. Populis, tvoja Lara zna sedet??? Ker naš seznam nič ne ve o tem. Moja Teja pa zna sedet!!!!!!!!!! In dobi miško!!!!! Sem prej kuhinjo pospravljala in je cel čas sedela in se igrala, zraven pa tv gledala. Ilatic, držim pesti (še vedno), da ti bo ratovalo "ne kadit" še naprej!!!! Mirjam in populis, bogici, ker sta morali dat skozi takšno noč. Bo kmalu bolje, obljubim! Nanka, a borovničke imamo po novem??? Valentinovo - ehhhh, nimam volje za nič. Bom pustila, če se bo sam kaj spomnil, jaz ne bom nič organizirala. Glu3, super, te bom spomnila, nič bat, da bi pozabila. Ksenci,samo za vaju: Rebeca, tukaj semmmmmm!!!!!! Sem vas brala.
|