Netta
|
dan, uf komaj se dokopljem do računalnika...imamo pestro danes...se dogovarjamo za obnovo našega balkona, ne vem še...ali zasteklitev ali ne...smo pa bili celo dopoldne leteči zaradi tega... pa res...a ima katera od vas zastekljen balkon...no predvsem na tiste mislim ki živite v bloku? kako se obnese? ali je potem v stanovanju bolj toplo? dzanika - a veš da se tudi mi že v laško nekaj časa spravljamo...kako je za dojenčke?? sem bila že stokrat tam, ampak prej nisem nikoli gledala iz vidika malčkov? sanje - ma vam moram povedat, kaj sem sanjala danes...mislim da se mi že počasi rola...torej, bila sem s sošolci iz OŠ v Meki in jih učila kako morajo pravilno poklekniti in se prikloniti Alahu ...od kje je to prišlo nimam pojma in to jaz ko nimam pojma o Islamu metuljčica, mojcek - hvala za nasvet glede kozmetičnega salona...sem jo že naročila in je mami vsa navdušena...prvič v 50. letih bo šla na razvajanje avstralija - danes smo dobili klic od moje tete, ki živi v avstraliji...je šla na obisk k svoji hčeri, ki je od nje oddaljena ene 50km in jo potem niso več spustili nazaj domov...vse jim je pogorelo...ranč, hiša, sosede je izgubila v požaru...groza. živi pa vlizu melbourna neboglasnica - super da ste se imeli lepo...luštne slike in psonetki ilatic - čestitke za vztrajnost! lex -VSE NAJBOLJŠE!!! metuljček - o vozičkih ne vem nič...žal rovarka - zaenkrat še nisem imela priložnost iti kam z ano za dalj časa...tako da pomoje bom v takem primeru vzela kakšen fritek s seboj ali pa banano...če bom pa ravno na obisku pri kom kjer sem bolj domača pa itak lahko pogrejem že pripravljeno kosilo od prej in ji ga dam...torej odgovor je vsakega po malu je dala pa almera fajn idejo zanjič...da daš vročo hrano v flaško in oviješ v pleh od pločevinke se mi zdi...pa ostane toplo... majuska - špinačo sem dala le prvič samo, nato sem kombinirala s krompirjem. prvič pa skuhala in dodala malo svojega mleka. flower - glede pomarančnega soka nebi vedela...kar se tiče rojstva doma...mi je ideja ful lepa, ampak mislim da si sama nebi upala, ker kaj pa če je kaj narobe 3jeMI - hvala...točno to bom storila...nesla svečko na njegov grob...sem bila pa včeraj res cel dan iz sebe...danes je že bolje...me takšni dogodki vedno vržejo na tla in spomnijo kako minljivi smo in da ti lepi trenutki, ki jih preživljam sedaj ne bodo večno trajali, torej moram sedaj uživati z ano in dragim sto na uro valentinovo, 8. marec.... - ma vsak praznik je priložnost za kakšno pozornost ane...je pa res da je lepo tudi kar tako kaj dobiti...zadnjič sta mojadva prišla iz sprehoda in mi prinesla šopek nageljnov, joj kak sem bila vesela....a si predstavljate letos, ko bomo lahko res v polnosti praznovale materinski dan... plave oke - a sedaj obstaja natečaj za najbolj sinje oči?? ej dečve z rjavookimi malčki, ne boste nobene kontra udarile?? blacky - walt disney... na sedaj se e pa že zbudla...se mi zdi, da bo tole spanje čez dan kmalu res bolj za vzorec
|