Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
če ima katera kakšen bon odveč se priporočam za zaščitne blazinice,pampers čistilne robčke, hipp natal active, afrodita krema proti strijam,frutek sok,bubchen izdelki. jaz še čakam na bone, čakam pa že od začetka decembra :D
RE: baby bonus za mame in malčke 29.1.2009 8:40:37
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: caligula
zvesta...v kateri knjižici pa je za foto?
ne vem... v 1. ali 2. nisem prepričana...
tudi jaz imam na voljo naslednje bone, če jih katera potrebuje:
- callypso goba za nego telesa - afrodita krema proti strijam - avent blažilna krema za bradavice - garnier dnevna krema za obraz - nuk verižica za dudo - weleda negovalno olje - weleda negovalna krema - higienski robčki proti hemeroidom - baja žabe za otroke - hipp sok za otroke - jabolko - bubchen milo za otroke - brita marella cool vodni filter - moj malček naročnina 3 mesece brezplačno
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 8:17:01
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
- callypso goba za nego telesa - afrodita krema proti strijam - avent blažilna krema za bradavice - garnier dnevna krema za obraz - nuk verižica za dudo - weleda negovalno olje - weleda negovalna krema - higienski robčki proti hemeroidom - baja žabe za otroke - hipp sok za otroke - jabolko - bubchen milo za otroke - brita marella cool vodni filter - moj malček naročnina 3 mesece brezplačno
Vsi boni veljajo do 31.3.2009
Zvaesta , amogogoče imaš še te bone , jaz bi jih potrebovala ???
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 10:31:51
Nur
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
Vsi boni veljajo do 31.3.2009
Zvaesta , amogogoče imaš še te bone , jaz bi jih potrebovala ???
Jaz imam bon za verižico za dudo - če želiš pošlji naslov na ZS.
če katera potrebuje, so mi ostali naslednji baby bonus kupončki dm
boni veljavni do 31.3.2009 nestle alete - sadna kašica demeter - soya alive napitek s kalcijem in algami humana - voda za otroke hipp - sok za otroke hipp - čaj za otroke hipp - testenice bolognese nuk - first choice steklenička račji kljun nuk - clear silikonska duda velikost 2 nuk - verižica za dudo pampers - active baby plenice jumbo pakiranje tosama - cik cak sanitetna vata calypso - baby goba za umivanje bubchen - zaščitna krema solea - baby univerzalna krema za otroke weleda - negovalno olje za otroke iz ognjiča weleda - negovalna krema za otroke iz ognjiča higienski robčki proti hemeroidom afrodita - krema proti strijam nivea - intimo sensitive gel za intimno nego fitoval - plus šampon proti izpadanju las canpol - podložen slinček baja - žabon, žabe za otroke na naramnice brita - marella cool vodni filter frosch - aloa vera tekočin detergent za pranje perila album za 180 fotografij memo polje otroška knjiga - komplet 4 ćivalske sestavljanke
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?