|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
29.9.2009 11:05:40   
Češnca
Hej punce, kako ste?

Nimamo nič časa, smo čisto leteči! user posted image V soboto smo bli na pikniku, v nedeljo pri prijatlih na kosilu, včeraj sem si končno privoščla frizerja... Brez neke konkretne spremembe - spet, ker me ni hotla tolk postrišt, kot sm jst rekla! user posted image Tko da je možek sam reku - a še zmer si lohk čop nardiš?!? user posted image user posted image

Danes pa čakam serviserja za plinsko peč/bojler. Že cel dan po bloku ropota, pa zgleda, da bomo zadnji na vrsti! user posted image Ziher mi bo Juša zbudu, ker mali smejko že cel dan ne spi! user posted image

Ajvy user posted image user posted image user posted image lepo možekovo presenečenje!!!
Meni so pa fantje že lepo zapestno uro poklonili - niso mogli čakat! user posted image Mi jo je Anžej na hitro v roke vrgel in rekel - mami ladi te mamo! user posted image V soboto bomo meli pa pri mojih mal tortice, na kateri bo pisalo Anžej 2 in ne mojih 30!!! Da mu vsaj pihanje svečk na ta pravi torti pripravimo! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image proti driskanju, pa krčkom in vsem ostalim težav(ic)am!!! user posted image user posted image user posted image

Evo perilo je oprano, ga bova z Jušem še obesila! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
29.9.2009 15:20:46   
madejka
user posted image

Ajvy - 24.9.1979
Češnca - 3.10.1979
*maja - 22.10.1981

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
29.9.2009 15:29:42   
madejka
oooo češnca ti si tud že na 30!user posted image pridem drugo leto za tabouser posted image
A na svečkah hočete prišparat al zakaj 2 in ne 30???user posted image

Je fajn tak leteč bit a? Da se nam vsaj kaj dogajauser posted image

Pupi bom šparala Lefaxinuser posted image

Bačko naj vam gre uvajanje čimbolje!user posted image

Mi smo spet sami cel danuser posted image Čakam, da se Tobija zbudi pa ven!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
29.9.2009 16:36:52   
bačko
Punce imam eno vprašanje:Kje boste kaj kupovale zimske pajace ali kombinezone za naše malčke?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
29.9.2009 16:48:44   
madejka
Bačko jaz sem vidla ful lepe v H&Mju in C&Aju, samo so kar dragi (25 al 30 € se mi zdi).  Pa samo do 68 št. so bli v H&Mju... tak bolj za Loro.
Bom pa še počakala, da vidim, kaj dobim od sestrične.
Za Maja pa nimam pojma... lani sem ga dobla od Pupiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
29.9.2009 22:38:13   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Za Maja pa nimam pojma... lani sem ga dobla od Pupiuser posted image

Meni se zdi, da bi tebi moral ta kombinezonček še letos prav prit, ker je bil kar velik.

Jaz sem si za Najo v Tacotu nagledla bolj dolgo jaknico/bundico (25eurov), kombinezon pa bomo kupli po potrebi, ker take boge zime ko mamo, mogoče ne bo potreben. Za novega člana/članico pa mamo kombinezon, ker se mi zdi najbolj praktičen.

Aja danes sem mela UZ pri ginekologinji in se je končno videl spol in to zelo lepo in razločno, pa vam povem Novembra če drži nuhalna al ne user posted image !! Ker še sama sama ne bom100% dokler ne bo veniuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
29.9.2009 22:41:00   
anja7
Ajvy najprej VSE NAJBOLJŠE-se opravičujem za zamdo. Pa pridružujem se pohvalam namenjenih tvojemu možeku za torto. user posted image user posted image user posted image .

pupi vam pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za neobloženo ritko (brez plenic). joj kar se pa tega tiče smo pa pr nas še čist zadi vstal. naš tilen gre v vrtcu vsak dan na kahlco in to že od aprila, doma ga pa še tud enkrat nisva uspela vidt, da bi kej naredu v kahlco. Zgleda, da se še ne bomo tko kmal začel odvajat od plenic. Jah pa kaj čmo,enkrat  bo že.

Baja tebi pa en cel kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Emo in krčke. Joj kok držim pesti, da vam bodo kapljice pomagale. Mene je že zdej tok strah teh krčev.prou molm, da ne bi blo tko hudo kt pri Tilnu.

drugač grem pa verjetn jutr v službo in mi prou nč ne diši. Bi bla tko doma. Je tok fajn, k se lohk vsaj mal spočijem. Zdej k mam že kr "mal" trebuha mi res ne paše več 8 ur tam za mizo sedet pa v kompjuter bult. komi, komi čakam da ostanem doma. Pa še tale moj išjas je ubijalski.

Evo, da vam pokažem kako pa naša pikica raste;
user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
29.9.2009 22:53:52   
pupi
anja7 kaki lepi bušuser posted image user posted image user posted image . Daj si zrihtaj neki tiker, da bomo lažje spremlajli kdaj si ti na vrsti za v Rimuser posted image

Pozabla sem se še pohvali, da je naš bebek tokrat prav obrnejn in bo šel skozi normalen porod user posted image user posted image , sem fuuuuuuuuuuul vesela!! Mam pa epiduralno dogovorjeno zaradi hrbtenice. Če bo le šlo vse tak skozi kot je treba user posted image  

Zdaj pa res lahko noč!!

< Sporočilo je popravil pupi -- 29.9.2009 22:57:48 >

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
30.9.2009 7:52:15   
bačko
Pupi najprej čestitam za končno viden spol.user posted image user posted image user posted image in da je user posted image že obrnjen.
Anja7 zelo lep trebušček.Niti ene strije.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
30.9.2009 15:05:10   
bačko
Ja kje pa ste vse?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imam eno vprašanje!Naša LOra ne mara nobene tekočine razen mleka.Sem ji že vse razno ponudila in noče nič piti.Od takrat ko sva prišle iz porodnišnice in tam nekje do 2 meseca je lepo pila čaj.Potem sem ji malo nehala dajati zdaj pa noče več piti.Danes mi je malo uspelo da je pred hranjenjem spila 30 ml hippovega komarčevega čaja.Pri drugem hranjenju pa ni več nasedla.Kaj mi svetujete?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
30.9.2009 21:12:54   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

.Pri drugem hranjenju pa ni več nasedla.Kaj mi svetujete?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da je ne siliš, ker ma očitno dovolj. Naja se dolkler bla samo na mleku ni dotaknila nobenga čaja!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
30.9.2009 22:14:24   
Ajvy
Bačko....srečno jutri....da boš trdna kot skala.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
1.10.2009 6:52:49   
bačko
Jutro!
Ajvy
hvala!Bom probala!Lepo da sva se videli.user posted image user posted image user posted image
Pupi samo jaz ne dojim ampak dajem Novalac.No zvečer pa je pri očiju spila 50 ml čaja.user posted image user posted image user posted image user posted image Pridna punca.
No zdaj čakam taščo in tasta da prideta sem da bosta čuvala Loro jaz pa v vrtec z Žano na uvajanje.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
1.10.2009 9:17:51   
baja*
dan

danes sem spala 6 ur v kosu, prosim lepouser posted image user posted image user posted image user posted image  od 23-ih do 5-ih. samo zvečer so jo pa spet krčki dajaliuser posted image  ma saj ni fuul hudo, tak da bi se npr. non stop drla (no, če ni pri meni, se. atijeve roke sploh ne veljajouser posted image ), ampak meni bojo počasi roke pa joške bek padleuser posted image  tak da resno razmišljam da bi si nabavla sling, vsaj roke ne bojo tak trpele, joške se bojo že navadleuser posted image  sam kak je draguser posted image
kapljic ji zaenkrat ne dajem več, sem prebrala, da je to sama kemijauser posted image  se pa nalivam s čajem iz janeža in kumine pa pri hrani bolj pazim pa se kr poznauser posted image  saj bo.

včeraj nama je z renejem končno uspelo prit do zobozdravnika, naju je ful pohvalil, da pridno skrbima za zobkeuser posted image  je pa mali mel neke čudne ideje - da ga bo zobozdr. piknil v nogouser posted image  pa da mu bo nodija vzeluser posted image  ne vem od kod mu takeuser posted image  pol sem mu pa skoz govorla, kak je to fajn stric pa da bo štempl dobil itd. in je vžgalouser posted image  zvečer pri kopanju se mu je štempl spral in valda mali v jok in je rekel, da grema jutri spet k zobozdravnikuuser posted image  
eno vprašanje za vas: kakšno zobno pasto majo vaši otroci? s fluorom al brez? sem vprašala zobozdr. pa je rekel da mormo umivat s fluorom, rene ima pa zaenkrat še od welede brez fluora, še ne zna prav ven špuknetuser posted image  zaj pa ne vem...user posted image

bačko čim bolj uspešno uvajanje vama želimuser posted image

pupi kaj prvič si mela CR? sem že pozabla...

anja lep bušiuser posted image  kdaj že maš rok?

ajvy ste že dokončno vseljeni?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
1.10.2009 9:28:39   
anja7
Punce hvala za vaše pohvale za moj buši. Ja, kr pridno rastemo!

bačko; ja, strij zaenkrat res še nimam, mam pa zato mal kosmat trebuh in to od prvega poroda ko sem mela CR in so me kr po polovici trebuha pobril user posted image  in še dons nimam pojma zakaj. Ampak sej spet ni tko hudo.

Kar se pa tiče pitja, je blo pa pr Tilnu tko, da razen dojenja itak sploh ni hotu nobene tekočine. Še dons ne ve kaj sploh je flaška. Sem mu pa pol kr kmal začela dajat mal vode pa čaja kr po žlički, tko da je vsaj tko mal spil.
Aja, pa poročaj kako je blo na uvajanju!Držim pesti, da bo čim lažje!

Baja-rok imam 18.01., ampak ker bom mela CR, bo verjetn en tedn prej.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
1.10.2009 15:50:39   
bačko
No uvajanje v vrtec 1 dan smo prestale.Bomo pa videli kako naprej.Jutri gre oči z njo.Upam da ne bo večjih težav.user posted image Mi pa je šlo malo na jokuser posted image ko sem jo gledala kako se igra in ko sem potem pomislila da jo bom morala kaj kmalu tam pustiti in jo cel dopolne ne bom videla in da bo pri nekih tujih ljudeh v varstvu.Vzgojiteljica je super.
Resnično upam da ne bo večjih težav.user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
1.10.2009 16:24:10   
baja*
bačko saj ti ljudje kmalu ne bojo več tujiuser posted image boš videla, kak hitro se navežejo in postanejo best friendsuser posted image  te pa čisto razumem, jaz sem bla tud prava cmera. eh, kaj bla, še vedno semuser posted image  odkar sem mama se za vsak drek cmerimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
1.10.2009 18:21:42   
pupi
anja7 zakaj pa si mela CR in kak to, da že zdaj veš, da ga boš spet mela?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
1.10.2009 21:15:55   
anja7
pupi; v prvo so me 9 ur matral z umetnimi popadki, kljub temu da so že takoj vedl, da je otrok velik, jaz pa ozka v medenici (je blo za znort).No pol po 9 urah pa so naredil urgentni CR, ker jaz že itak po ene 7 urah nisem več zase vedla. Se pa baje to ne popravi (medenica), pa ponavad tud ta drugi otroci niso mejhni (sevede če je vse ok), tko da sem se kar odločla, da se ne bom spet hecala s porodom. Sem bla v prvo še tri dni čist hin, pa še dva dni pol na kisik prklopljena, tko da nimam želje tega ponavljat.  

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
2.10.2009 9:58:09   
Ajvy
jutro

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
2.10.2009 10:22:34   
bačko
Jutro!
Ajvy ja kje pa si sedaj?
Lora mi spi že od 8.Pridna punca.
Jure pa je Žano peljal ob 7.30 v vrtec in je vzgojiteljica rekla da naj gre kar domov če pa bo kaj narobe pa bo poklicala.In da naj potem pride ob 10.30 tja.Zdaj je šel tja.Zgleda da je vse uredu ker niso nič klicale.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
2.10.2009 11:47:13   
SANEK1
Dober dan moje Julijke...

Evo mene (sem končno razpakiralauser posted image user posted image user posted image ). Kak ste?

Najprej Ajvy (malo pozno, a vseeno iz srca) VSE NAAAAAAAAAAAAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bačko, fajn za vrtec in super da je Lora pridnauser posted image user posted image user posted image

Baja, tak kot so ti druge že rekle, to so samo faze, ki pridejo in grejo...

Pupi, še malo, pa bo pubec tuuser posted image user posted image user posted image  (sem trofla al ne?)

Anja, lep bušiuser posted image user posted image user posted image

Ajvy, kak je novo stanovanje, kak sta pupiki sprejeli spremembo, novi sosedje...???

Sprašujem, ker smo mi tudi v fazi selitve, sicer komaj drugo leto, ampak je stanovanje treba ful zrihtat, zato naš ati pridno, šraufa, podira, razbija...komaj čakam da bo končanouser posted image user posted image user posted image

Drugač smo mi ok, Filip je ful priden dojenček, čisto nasprotje sestrice, tolko kot se je ona prejokala opz. predrla se ta naš mali smejko presmejiuser posted image user posted image user posted image , res noč in dan se samo smeji, se vidi da je pubec in da ni tečen, ko se ga zbudi, tak kot me babeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
2.10.2009 12:36:43   
SANEK1
Dober da še 1xuser posted image
Škoda, da nobene niuser posted image user posted image user posted image , meni pa se danes ful čveka, ker mam koooončno malo lufta, ker je dežuser posted image . Zdaj smo lovili še zadnje lepe dneve in smo bli ful zunaj, upam, da bo še lepih dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
2.10.2009 15:50:41   
bačko
Sanekova pri nas je isto kot pri vas.Lora je veliko bolj pridna in veliko manj prejoka kot Žana.Z njo gremo lahko vse povsod.Resnično je pridna.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
2.10.2009 20:38:49   
kapica
Backo, jaz je tudi ne bi silila z tekocino. Moja dva sta imela samo mleko prvih 6 mesecev.
Sanek, super, da je dete tako pridno in smejckastouser posted image .
Cesnca, tebi ze kr danes cestitam za tvoj praznik, ker me jutri ne bo tu gor. Torej vse vse najlepse ti zelim...

Punce, a so vasi otroci ze vsi v eni sobi? Ker Dino je ori nama v spalnici, Nias pa je v otroski. In glede na to da bo kmalu ze 1 leto, me zanima ce jih ze lahko dam skupaj. Pa me je strah sprememb trenutno, ko vse kr v redu laufa...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.
6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...

Varuška
Janjikaaaa

Koliko ste pripravljeni odšteti za varuško vašega otroka?

2€/uro (36%)

2,5€/uro (11%)

3€/uro (18%)

3,5€/uro (8%)

4€/uro (12%)

4,5€/uro (15%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!