|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
13.5.2009 22:00:16   
kapica
Sanekova, jooj, ubogica, ti si se kr tukaj. Drzim pesti, da bo slo cimprej no, mislim nateuser posted image .
maja, zelo zelo lepi ste bili. Fuuul lusnouser posted image .
cesnca, kak lusen je Anzej? A kapa ostane na glavi, ker pri nas namrec ne?
Ajvy, kak si se lepo potrudila, slikice zraven seznamckov se mi zeloo dopadejo.
Corfu, ne vem kako bi se odlocila. Ampak glede na to da se mojmu mozu tud dopade, imet hisko nekje bolj an samem, zakaj pa ne. Saj 15 km res ni nobena daljava.
madejka, pri nas je to obdobje zgleda mimo. Tud uspavanje je spet taksno kot prej, to pomeni, zvecer gre v posteljo, stisne medeka in vzame dude, pa zaspi brez problema.

jaz sem spet doma od tasta in tasce, sem zeloo vesela, ker sem se tam sam namatrala. Svoje zivce pa se posebejuser posted image ..
Punce, a mi date kaksno fajn idejo, kako naj Niasa zacnem lepo navajat na spanje v posteljci? oziroma na to, da sam zaspi, podnevi in ponoci?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
13.5.2009 22:09:07   
Freycha
dobila ravnokar sms od Sanekove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (prej sem ploskala, ker je že bila v porodni, pa sem mogla še malo biti tiho user posted image ): Na srečnega 13.5.09, sem postala velika sestrica 4480g težkemu in 52 cm velikemu bratu Filipu. Vsi štirje smo ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
13.5.2009 22:10:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sanek čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
13.5.2009 22:14:52   
Ajvy
Sanek...čestitke...Filip dobrodošel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
13.5.2009 22:15:44   
Ajvy
Filip smo se te pa načakale.....lump.....sam si pa fejst fant...bravo mami...čestitke sestrici in atiju 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
13.5.2009 22:16:28   
madejka
Ooooooooooo kaka novička!!!!
Sanekova ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image To pa je dedec!user posted image

Freycha saj si blA glih tak očitna... sem zarad lepšega spraševalauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
13.5.2009 22:18:49   
Freycha
ma k si nisem mogla pomagat, da ne bi bila čisto vzhičena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej potem se je bilo še težje zadržat, da nisem napisala, kaj tisti kup user posted image pomeni user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
13.5.2009 22:23:17   
madejka
Daj malo bolj podrobno napiši kar vešuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
13.5.2009 22:23:56   
kapica
freycha, sem sla v tisti kozm. salon od svakinje. In opravila braz. depilacijo. Sem prezivelauser posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
13.5.2009 22:25:48   
kapica
OOOOO; SUPER Sanekova cestiiiiitke. je pa res velik fantuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
13.5.2009 22:26:19   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

freycha, sem sla v tisti kozm. salon od svakinje. In opravila braz. depilacijo. Sem prezivelauser posted image

superuser posted image user posted image kak se sedaj počutiš? te kaj boli? daj malo več napiši, magar na ZS prosim user posted image

Madejka, rodila je ob 19.38, ob 15h je bila pa v porodni, torej je šlo hitro. Ker pa še nisva govorili, pa dajmo s podrobnostmi malo počakati oz. bo verjetno hotela kar sama napisati user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
13.5.2009 22:27:34   
madejka
ne ne kapica, kar tu napišiuser posted image

Freycha ja no, pa ji pustimo, da bo sama napisalauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
13.5.2009 22:29:09   
kapica
Freycha, sem ap mislila da imas ti izkusnje s temuser posted image . Ja, tisti trenutek ko potegne je kr user posted image bolelo. Ampak takoj potem ej v redu. Sicer sem bila zabuhla in rdeca se cel dan tam doli, ampak zdaj je v reduuser posted image . Cez en mesec grem spet. zaenkrat sem zadovoljna, kaj vec je pa se prehitro povedat. Bom videla koliko jih bo zdaj spet zrastlouser posted image .

Kak sem vesela za Sanekovo, samo da je resenauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
13.5.2009 22:31:43   
Freycha
kapica, tisti 50 kocin, ki mi dol zrastejo, pa brez problema kontroliram user posted image user posted image user posted image sam mi je pa brazilska full zanimiva.... mislim, bolj bi se dala depilirati iz fibca, kot karkoli drugega user posted image koliko € si pa dala?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
13.5.2009 22:32:50   
madejka
Joj kak bom jaz vesela, ko bom spet vidla, kolk kocin mam tam doli... kje je šele depilacijauser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
13.5.2009 22:34:12   
kapica
Aja no, ce jih imas samo 50 si ap dobrauser posted image user posted image . Placala sem 17 E, prvic je vedno drazje, ker jih ej tolko. naslednjci ap menda nekaj manj, 13 €, se mi zdi. A sam firbec te matra? Ne , ne, zarad tega  pa se jaz ne bi matralauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
13.5.2009 22:35:08   
kapica
oj kak bom jaz vesela, ko bom spet vidla, kolk kocin mam tam doli... kje je šele depilacija

Eh, madejka, takrat si bos zelela, da bi bil spet tisti cas, ko jih ne bi videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
13.5.2009 22:36:06   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

oj kak bom jaz vesela, ko bom spet vidla, kolk kocin mam tam doli... kje je šele depilacija

Eh, madejka, takrat si bos zelela, da bi bil spet tisti cas, ko jih ne bi videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
13.5.2009 22:37:59   
madejka
Kapica mah, vsaj vedla bom, kje se naj porežem... zdaj pa na blef to delamuser posted image

Mateya24 mi je naročila, da vas vse lepo pozdravim!!!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
13.5.2009 22:55:14   
madejka
Poldy vidim te!!!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
13.5.2009 23:09:44   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

dobila ravnokar sms od Sanekove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (prej sem ploskala, ker je že bila v porodni, pa sem mogla še malo biti tiho user posted image ): Na srečnega 13.5.09, sem postala velika sestrica 4480g težkemu in 52 cm velikemu bratu Filipu. Vsi štirje smo ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sm te mela na sumu... user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeeeee!!!
user posted image user posted image user posted image  Čestitke mamici, atiju in Živi za korenjaka Filipa!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 13.5.2009 23:10:23 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
13.5.2009 23:15:16   
Češnca
madejka hvala za namig! user posted image

kapica ja klobuček/kapica/očala ostanejo na mestu, če ravno nima kakega izpada - ampak tud tko se ga da prepričat, ga mam na sumu, da je mal sam seb všeč... user posted image  Pa hvala za kompliment... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Joj kak bom jaz vesela, ko bom spet vidla, kolk kocin mam tam doli... kje je šele depilacijauser posted image user posted image user posted image

nekako tako, ja... user posted image user posted image user posted image

Joooooooj, kolk sem vesela za Sanekovo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
13.5.2009 23:27:04   
madejka
Češnca ni problema, veš, da sem bla jaz tud vzhičenauser posted image

Ja samo res, kaki manekenček je ta tvoj Anžejuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
13.5.2009 23:39:20   
madejka
Morm še to napisat, če sem že v švunguuser posted image Jutri mam CTG user posted image

Lepo ajajte!!! Nočkooooooooooo!!!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
14.5.2009 7:33:01   
Češnca
Dobro jutro! user posted image
user posted image
Najprej en zdrav zajtrk, pol pa še kavica/kapučino/bela kava/kakav/(pravi) čaj!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem kar lažje zaspala ob misli na malega Filipa in njegovo mamico. user posted image  user posted image user posted image user posted image

madejka poročaj, kako je bilo na CTG-ju.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...
Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.

Ime za punčko:
Nezy85

Klara (43%)

Melani (16%)

Miša (8%)

Kaja (33%)

Število vseh glasov: 466

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!