baja*
|
jutro evo še od mene par besed.... če bom zdržala dolgo sede, ker bebika tak ropota po trebuhu da joj džizs, rene pol tolko ni brcal... drugače je z vse ok, v sredo sem mela UZ, težki je že 1200g mi pa trebuh non stop otrdeva pa grozni krči me grabijo ponoči po nogah, zadnjič mi je prav stopalo zasukalo, mater je bolelo Rene je ok, zdrav ko ribica, kriza v vrtcu je mimo V torek gremo na morje do nedelje komaj že čakam, da se malo umaknemo od vsega/vseh no, sestra pride za nami, ampak ona je itak pravo srce, tako da nam bo njena družba prav pasala sanek, madejka, bačko lepo vas je brat, da se tak fajn rihtate in da tamali tako lepo napredujejo madejka Rene je tud na začetku oz. nekje pri 1 mesecu zamenjal dan in noč, ne spomnim se točno kak dolgo je trajalo, vem samo, da se nama je z dragim že fajn peglalo midva sva ga nosla tud po 1,5 - 2 uri npr. od 3 do 5 ponoči ni šlo drugače, pustit ga nisva mogla... podnevi sem ga zbujala pa je tak trdno spal, da je celo previjanje prespal, še joška ga ni predramla ampak ni trajalo ne vem kak dolgo, nekje 2-3 tedne se mi zdi. Saj se bo tud pri vas poštimalo ni pa fajn ja, sploh, če maš še enga razposajača vzadi, ki ti ne pusti spat čez dan... vsi, ki greste namorje uživajte mi bomo ziher samo vremenske napovedi pa res niso glih spodbudne
< Sporočilo je popravil baja* -- 19.6.2009 8:30:38 >
|