Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: neprebavljen korencek v blatu? 27.1.2009 15:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ola. Upam, da ste dobro:) Naša je stara 7 mesecev in pol, pa še vedno kaka nepredelan korenček (vsakič manj). Imamo pa 3 obroke goste hrane že kar olala časa. Ne sekiri se, ko boste jedli špinačo, bo kakec zelen, pa po brokoliju tud.:) Pa jabolček bo tud pršel še nepredelan ven sprva. Uživajte na zasneženem koncu Notranjske:)
|
|
|
|
|
RE: neprebavljen korencek v blatu? 27.1.2009 15:10:29
|
|
|
|
andrejkam
|
Meni je blo hecno, ko je pojedel celo rozino in je ven prišla še večja
|
|
|
|
|
RE: neprebavljen korencek v blatu? 27.1.2009 15:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejkam Meni je blo hecno, ko je pojedel celo rozino in je ven prišla še večja
|
|
|
|
|
RE: neprebavljen korencek v blatu? 27.1.2009 15:34:40
|
|
|
|
katra55
|
To je čisto normalno.
|
|
|
|
|
RE: neprebavljen korencek v blatu? 27.1.2009 15:35:05
|
|
|
|
Elvircek
|
Naš ima 7 mesecev in še vedno tu in tam pride kaj celega ven. Tako da brez panike. To je povsem normalno.
|
|
|
RE: neprebavljen korencek v blatu? 27.1.2009 15:55:47
|
|
|
|
kat007
|
Oj... Hvala punce, ste me potolazile... Ja, Didlinaa smo super, vsak dan nekaj novega, kot npr. korencek :) Ta z rozino je bla pa zmagovalna.. hehe.. si me nasmejala..
|
|
|
|
|
RE: neprebavljen korencek v blatu? 27.1.2009 16:14:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: andrejkam Meni je blo hecno, ko je pojedel celo rozino in je ven prišla še večja
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšen je porodniški dopust v drugih državah?Upoštevati je treba, da se plačani porodniški dopust v mnogih državah deli na obdobje pred (nosečniški dopust) in po (po...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice.
пеперутка16
Je vaš otrok po začetku obiskovanja vrtca začel veliko pogosteje zbolevati?