|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Smrt v družini in poroka
18.2.2009 9:08:31   
Poka
To je res odvisno, kako to gleda na to. Mogoče se prestavi za nekaj časa, ampak da bi pa zdaj, v trenutku žalovanja naznanila poroko, to se mi pa ne zdi primerno.

Če ti pa nekdo umre en dan prej, in je že vse pripravljeno, je pa malo nerodna situacija... Glede na to, da poroka ni poceni zadeva. Ampak jaz bi preklicala, ker preprosto, nebi mogla uživat v tem in celo življenje bi imela poroko v spominu kot smrt nekoga.... to pa niso lepi spomini.

Pred enim letom mi je umrl star ata, pa še zdaj žalujem. Medtem, ko moji sorodniki razmišljajo, kako bi zaslužili, ko so dali staro mamo v dom, v hišo, ki sta jo zgradila s trdim delom in kjer se je stara mama vsak dan trudila, da je bilo vse urejeno in lepo, bi pa naselili šiptarje... Za mene so ene stvari svete in nedotakljive (pa čeprav sta bila to tar ata in stara mama od mojega polbrata). No sam, sem zašla s teme, to s poroko ni tako grozno kot pri men, sam sem hotela povedat, da imamo različne vrednote.



(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Smrt v družini in poroka
20.2.2009 13:49:31   
komarka
Pomebno je koliko ste bili povezani in koliko čas vidva rabita da odžalujeta.

Nama se je zgodilo da sta po njegovi tsrani ravno tisto poletje umrla oba stara starša. Eden konec maja, drugi julija, poroka pa je bila za 15.avgust.

Poleg tega je še njegova mama zbolela za meningitisom in bila nekaj časa v kritični situaciji.

Glede starih staršev sva se strinjala,da ne bo vplivalo na proko, saj nismo bili zelo povezani, poleg tega pa sta bila ze oba zelo bolna in se je vedelo da se bosta kmalu poslovila.

Tistemu delu zlahte sva poveda da naj se semi odločijo če zelijo prit ali ne in da seveda spošzujeva njihovo odločitev.

Glede njegove mame je bilo tezje, a hvala bogu se ji je stanje kmalu izboljšalo(kak mesec prej), zato sva se odločila da poroka vseeno bo.

Je bilo ful veliko pritiska od njegove druzine in po eni strani razumljivo. Je sam dobro premislil in prišel do zaključka da če preloziva ne bo nič bolje, ker potem ne bomo vedeli kdaj naj dolčimo... jaz sevde nisme vztarajala pir ničemer in sem rekla da mora sam presodit. S tem da je bil pri nama povdarek na zakramentu in ne festi. je bla bolj piknik varjanta in namenjena druzenju zlahte ki ze tako malokrat pride skup.

Tako da sva se poročila, njegove mame pa ni bilo na poroki.
Sicer ji je bilo tezko, a se je kasneje izkazalo da je bil najvecji porblem v nekih predstavah kaj se mora in kaj se ne sme in da se spoštovanje pokaze samo na en način. In da je še vedno nesrečna zaradi svoje poroke, ker se je poroila "na hitro" zaradi nenačrtovane nosečnosti in njen ata ni bil za to in ni prišel na poroko. In na nek način je dozivela(al pa kr vsa druzina) "osvoboditev" od nesmiselnih pravil ki povozijo cloveka in ga usuznjujejo.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?